Bok Four in one - On the boundaries of chocolate
Boken "FOURinONE On the boundaries of chocolate" är skriven av lärare från Choklad Akademin i Barcelona. Författarna är Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Miquel Guarro och Raúl Bernal. En tvåspråkig inspirationsbok på Engelska och Spanska av fyra begåvade konditorer. En bok med fyra stora temablock: bakverk, choklad, desserter och konstnärliga kreationer. Totalt 432 sidor av talang, kreativitet, modernitet och god smak, med choklad i centrum, som utmanar gränserna. Med 72 oredigerade skapelser och över 300 recept, teori, teknik, steg-för-steg processer. En bok som har alla ingredienser för att bli en bra referens i dagens konditori.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 1 st
Förpackningstyp: Styck
Nettovikt: 2900 g
Bruttovikt: 3000 g
Förpackningsvikt: 100 g
Förpackningsmaterial: Wellpapp
Återvinnes som: Wellpapp
Längd: 36.7 mm
Höjd: 4.5 mm
Bredd: 25.4 mm
Volym: 0.004 liter
EAN nummer:
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | ||
Fett | ||
Mättat fett | ||
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | ||
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | ||
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | ||
Stärkelse | ||
Kostfiber | ||
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | ||
Salt | ||
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Förvaring:
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer:
Veganer:
Kosher: