Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Four in one

Artnr: 58978
Förpackning: 2900 g

Boken "FOURinONE On the boundaries of chocolate" är skriven av lärare från Choklad Akademin i Barcelona. Författarna är Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Miquel Guarro och Raúl Bernal. En tvåspråkig inspirationsbok på Engelska och Spanska av fyra begåvade konditorer. En bok med fyra stora temablock: bakverk, choklad, desserter och konstnärliga kreationer. Totalt 432 sidor av talang, kreativitet, modernitet och god smak, med choklad i centrum, som utmanar gränserna. Med 72 oredigerade skapelser och över 300 recept, teori, teknik, steg-för-steg processer. En bok som har alla ingredienser för att bli en bra referens i dagens konditori.

Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 1 st
Förpackningstyp:
Nettovikt: 2900 g
Bruttovikt: 3000 g
Förpackningsvikt: 100 g
Förpackningsmaterial: Wellpapp
Återvinnes som: Wellpapp
Längd: 36.7 mm
Höjd: 4.5 mm
Bredd: 25.4 mm
Volym: 0.004 liter
EAN nummer:

Näringsvärde per100g100ml färdig vara
Energi
Fett
Mättat fett
Enkelomättat fett
Fleromättat fett
Animaliskt fett
Vegetabiliskt fett
Kolesterol
Laktos
Protein
Animaliskt protein
Vegetabiliskt protein
Kolhydrater
Monosackarider
Di-sackarider
Socker
Stärkelse
Kostfiber
Råfiber
Järn
Kalcium
Kalium
Natrium
Salt
Laktos
Allergiinfo
Produkten innehåller+
Produkten innehåller inte -
Produkten kan innehålla spår av?
Informationen inte tillgänglig från leverantörn/a

Förvaring:

Kravmärkt:

Bakstabil:

Frysstabil:

Är lämplig för

Vegetarianer:

Veganer:

Kosher:

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.