Invertsocker Sucreline
Blanda Sucreline med socker för att ge dina produkter en förbättrad hållbarhet, smak, färg och struktur. Sucreline kan också användas för att minska mängden socker i ett recept eller för tillverkning av olika konfektyrprodukter, kakor, bakverk, godis, krämer, glass och sorbet osv. Sucreline är en kristalliserad invertsockersirap som framställs genom hydrolys av sackaros. Den innehåller lika stora delar fruktos som glukos.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 7 kg
Förpackningstyp: Hink
Nettovikt: 7000 g
Bruttovikt: 7200 g
Förpackningsvikt: 200 g
Förpackningsmaterial: Hårdplast
Återvinnes som: Hårdplast
Längd: 250 mm
Höjd: 180 mm
Bredd: 250 mm
Volym: 11.25 liter
EAN nummer: 03174660090569
Invertsocker (hydrolyserad sackaros), vatten. Torrsubstanshalt: 80,8-81,8%. Invertsockerhalt: 95%.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 1700 KJ 400 Kcal | |
Fett | 0 g | |
Mättat fett | 0 g | |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 0 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 100 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 100 g | |
Stärkelse | ||
Kostfiber | ||
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | ||
Salt | 0 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | - |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | + |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 15-25 °C
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil: Ja
Är lämplig för
Vegetarianer: Ja
Veganer: Ja
Kosher: