Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Cookie med mjölkchoklad

0 portioner 0

200 gram Smör (rumstempererat)
350 gram Demerara Socker
100 gram Ägg
200 gram Vetemjöl
200 gram Fullkornsmjöl
4 gram Bakpulver
6 gram Salt
265 gram Mjölkchoklad Trinida

Gör så här:
1. Vispa smöret fluffigt med socker och salt
2. Tillsätt äggen och därefter det siktade mjölet och bakpulvret
3. Tillsätt mjölkchoklad-drops
4. Forma som cookies och placera på en ugnsplåt.
5. Grädda i 180 °C tills kakorna har önskad konsistens.

Tips!

Variera dina cookies med att byta ut chokladen Trinida mot den vita chokladen Andina (art.nr. 70398)

Skapat av: Chocovic

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.