Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Påsktårta med lavendel, citron och yoghurtmousse

10 portioner 0 tårtor

1000 gram Créme Cake Mix Neutral
500 gram Citronkräm Delicream
400 gram Gräddmousse Sauermelk
1000 gram Tårtgelé Decorgel Vit
10 gram Livsmedelsfärg Gul

Överraska med en ny, spännande tårta i påsk! Tårtan är enkel att baka och alla delar kan göras i förhand för att sedan frysas. Plocka fram de frysta delarna efter behov, och montera, glasera och dekorera efterhand som det behövs inför nya serveringar. Tips! Gör tårtan i en rolig bakform för extra slående effekt!

Klicka på PDF-filen och se hela receptet!

Skapat av: Dawn/Femtorp

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.