Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Tobado Brownie

0 portioner 0

600 g Smör
720 g Mörkt Muscovado Socker
480 g Ägg
330 g Tobado Pellets 64,5%
270 g Vetemjöl
30 g Kakaopulver Selección Mörkrött
2 g salt

Mjuk brownie med mycket smak, ät den som den är eller använd som tårtbotten.

Rör rumsvarmt fett med rörsocker och salt. Tillsätt eventuellt en gnutta vaniljsocker.
Blanda i Tobadon samt äggen ett i taget.
Sikta mjöl och kakaopulver och blanda i dem i smeten.
Häll i form och grädda i 200ºC.

Tips!

Gör fransk tårta med brownie som tårtbotten toppad med ett tjockt lager choklad- eller hallonmousse.

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.