Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Billingtons Chokladbrownie

0 portioner 0

250 g Mörkt Muscovado Socker
200 g Osaltat smör
350 g Trinea Pellets 70%
3 st Ägg
50 g Vetemjöl

Försvinnande god brownie med rik och djup smak tack vare en kombination av exklusiv choklad och äkta mörkt muscovadosocker.

1. Sätt ugnen på 190 grader.
2. Smörj en 20 cm kvadratisk form.
3. Smält choklad och smör i en tjockbottnad kastrull i vattenbad.
4. Vispa ägg, tillsätt socker och vispa smeten tjock och ljus. Vänd försiktigt ner choklad och smör.
5. Tillsätt mjöl och rör smeten smidig.
6. Häll upp i formen och grädda i cirka 30-35 minuter. Kakan ska fortfarande vara lös i mitten när den är klar.
6. Låt kakan svalna och skär sedan upp den i fyrkantiga bitar.

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.