Skriv ut sidan
Snöbollstryfflar blåbär

30 portioner 0 st
200 g Rumsvarmt smör eller margarin
3 dl Florsocker
5.5 dl Havregryn
1.5 dl Marsanpulver, kallrörd
2 msk Kallt vatten
200 g Jaine Pellets 32,3%
0 Kokosflingor (till dekoration)
15 g Smakpasta Blåbär
200 g Rumsvarmt smör eller margarin
3 dl Florsocker
5.5 dl Havregryn
1.5 dl Marsanpulver, kallrörd
2 msk Kallt vatten
200 g Jaine Pellets 32,3%
0 Kokosflingor (till dekoration)
15 g Smakpasta Blåbär
Rör samman matfett och florsocker. Tillsätt havregrynen, marsanpulvret och det kalla vattnet. Rulla bollar som ställs i frysen. Smält chokladen över vattenbad. Doppa bollarna i den smälta chokladen och därefter i kokosflingor. Förvaras kallt.
Skapat av: Femtorp