Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Snöbollstryfflar blåbär

30 portioner 0 st

200 g Rumsvarmt smör eller margarin
3 dl Florsocker
5.5 dl Havregryn
1.5 dl Marsanpulver, kallrörd
2 msk Kallt vatten
200 g Jaine Pellets 32,3%
0 Kokosflingor (till dekoration)
15 g Smakpasta Blåbär

Rör samman matfett och florsocker. Tillsätt havregrynen, marsanpulvret och det kalla vattnet. Rulla bollar som ställs i frysen. Smält chokladen över vattenbad. Doppa bollarna i den smälta chokladen och därefter i kokosflingor. Förvaras kallt.

Skapat av: Femtorp

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.