Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Pepparkakstryfflar

25 portioner 0 st

1 dl Vispgrädde
75 g Osaltat smör
0.75 dl Florsocker
2 msk Glykossirap
1 tsk Mald kanel
0.5 tsk Mald ingefära
1 krm Malda kryddnejlikor
200 g Mjölkchoklad Zeylon 36,5%

Blanda vispgrädde, smör, florsocker, glykossirap och kryddor i en kastrull och koka upp. Bryt chokladen i små bitar och rör ner i gräddblandningen, rör tills chokladen smält. Ställ i kylskåp för att stelna. Krossa pepparkakorna. Forma kulor av tryffeln som doppats i pepparkakskrosset. Förvaras torrt och svalt.

Tips!

Krossa 10-12 pepparkakor och dekorera tryfflarna.

Skapat av: Femtorp

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.