Skriv ut sidan
Ocumare pralin

0 portioner 0
250 g Grädde (35% fetthalt)
45 g Invertsocker Sucreline
35 g Glukossirap
630 g Ocumare Pellets 71%
100 g Smör
250 g Grädde (35% fetthalt)
45 g Invertsocker Sucreline
35 g Glukossirap
630 g Ocumare Pellets 71%
100 g Smör
Ljuvligt god chokladpralin som du enkelt gör själv!
Hetta upp grädden tillsammans med de båda sockerarterna.
Tillsätt chokladen i omgångar och tillsätt smält fett.
Smält lite obehandlad Ocumare och täck kanterna av en pralinform.
När den tillredda smeten svalnat till 31° C så mät upp den i pralinformen men inte ända upp till kanten. Täck pralinerna med plastfilm och låt stå i 15° C i cirka 12 timmar.
Slutligen täcker man pralinerna med ytterligare smält obehandlad Ocumare. Låt stelna och sedan är det klart!