Skriv ut sidan
Glöggbollar

0 portioner 50 st
400 g Marsipan Lubeca Premium LMDG
8 msk Ekologiskt/Fairtrade Kakaopulver 20-22% Mörkrött
300 g Smör
1 l Havregryn
1 dl Golden Caster Socker Ekologiskt
2 msk Vaniljsocker 100% Ekologiskt
6 msk Glögg (alkoholfri)
200 g Mjölkchoklad Lactèe Caramel Pistoles 31%
400 g Marsipan Lubeca Premium LMDG
8 msk Ekologiskt/Fairtrade Kakaopulver 20-22% Mörkrött
300 g Smör
1 l Havregryn
1 dl Golden Caster Socker Ekologiskt
2 msk Vaniljsocker 100% Ekologiskt
6 msk Glögg (alkoholfri)
200 g Mjölkchoklad Lactèe Caramel Pistoles 31%
Kör marsipanen med smör lite i taget så det inte blir klumpar. Tillsätt resterande av ingredienserna förutom den hackade chokladen, som rörs ner sist. Ställ kallt och rulla sedan till bollar. Dekorera med valfritt strössel. Vi har använt guld och silverkulor blandat med sockerstjärnor.
Skapat av: Anna L Tell, Femtorp AB