Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Glöggbollar

0 portioner 50 st

400 g Marsipan Lubeca Premium LMDG
8 msk Ekologiskt/Fairtrade Kakaopulver 20-22% Mörkrött
300 g Smör
1 l Havregryn
1 dl Golden Caster Socker Ekologiskt
2 msk Vaniljsocker 100% Ekologiskt
6 msk Glögg (alkoholfri)
200 g Mjölkchoklad Lactèe Caramel Pistoles 31%

Kör marsipanen med smör lite i taget så det inte blir klumpar. Tillsätt resterande av ingredienserna förutom den hackade chokladen, som rörs ner sist. Ställ kallt och rulla sedan till bollar. Dekorera med valfritt strössel. Vi har använt guld och silverkulor blandat med sockerstjärnor.

Tips!

Mandelråmassa MO CAL fungerar också utmärkt att använda.

Skapat av: Anna L Tell, Femtorp AB

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.