Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Ganache på lime och Cointreau

0 portioner 0

120 gram Limejuice
15 gram Glukos
250 gram Vit Choklad Napal Pellets 29,6%
35 gram Smör
20 gram Cointreau® aromkoncentrat 60% vol

Gör så här:
Koka limejuicen med zesten och sila sedan bort zesten. Tillsätt glukos. Smält den vita chokladen och häll den silade limejuicen och glukosen över chokladen. Blanda och tillsätt det rumstempererade smöret. Tillsätt Cointreau och blanda väl.

Spritsa ut ganachen i dina pralinskal, låt kristalliserad över natten och förslut pralinen med tempererad choklad.

Tips!

Färga pralinskalet i ljusgrönt och pensla med guld när du gjuter skalen. Då är det lätt att se vilka som är smaksatta med Cointreau och lime!

Skapat av: Eric Perez, Rémy Cointreau

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.