Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Ganache på Alto el Sol

0 portioner 0

400 gram Grädde (36 % fetthalt eller mer)
70 gram Glukos
2 gram Finkornigt salt
600 gram Ekologisk Mörk Choklad Alto el Sol Pistoles 65%

Fyll pralinerna med en ljuvligt god ganache på den mörka chokladen Alto el Sol från Cacao Barry!

Gör så här:
- Blanda grädden med glukos och salt i en gryta och koka upp på hög värme.
- Häll blandningen över chokladen och låt stå en minut.
- Lös upp chokladen med hjälp av en stavmixer.
- Låt svalna till 30°C och spritsa sedan ganachen i pralinformen.

Tips!

Hos oss hittar du massor med lättarbetade pralinskal. Testa att fylla dem med din ganache!

Skapat av: Cacao Barry

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.