Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Chokladgöttegrisbitar

20 portioner 1

250 g Mörk Choklad Maragda 70%
150 g Kakaopulver Selección Mörkrött
10 g Vaniljsocker 100% Ekologiskt
1 dl Grädde
0.5 g Chili Ancho
1 msk Kaffe
2 msk Rom

God chokladtryffel att avnjuta framför brasan med en kopp kaffe och Avec!

Koka upp grädden i en kastrull. Ta kastrullen från värmen.
Bryt chokladen i bitar och rör ner i den varma grädden. Temperaturen får inte överstiga 45 grader.
Blanda i övriga ingredienser och låt smeten svalna.

Forma smeten till runda kulor med en sked. Rulla i kakaopulver.

Tips!

Istället för Rom kan man smaksätta smeten med Whisky eller Cognac efter tycke och smak.

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.