Skriv ut sidan
Chokladgöttegrisbitar

20 portioner 1
250 g Mörk Choklad Maragda 70%
150 g Kakaopulver Selección Mörkrött
10 g Vaniljsocker 100% Ekologiskt
1 dl Grädde
0.5 g Chili Ancho
1 msk Kaffe
2 msk Rom
250 g Mörk Choklad Maragda 70%
150 g Kakaopulver Selección Mörkrött
10 g Vaniljsocker 100% Ekologiskt
1 dl Grädde
0.5 g Chili Ancho
1 msk Kaffe
2 msk Rom
God chokladtryffel att avnjuta framför brasan med en kopp kaffe och Avec!
Koka upp grädden i en kastrull. Ta kastrullen från värmen.
Bryt chokladen i bitar och rör ner i den varma grädden. Temperaturen får inte överstiga 45 grader.
Blanda i övriga ingredienser och låt smeten svalna.
Forma smeten till runda kulor med en sked. Rulla i kakaopulver.