Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Crème Brûlée med choklad

0 portioner 0

850 gram Mjölk (uppvärmd)
51 gram Socker
1 gram Pektin X58
100 gram Äggulor
220 gram Ekologisk Mörk Choklad Alto el Sol Pistoles 65%

Gör så här:
- Blanda socker med pektin och häll i den värmda mjölken. Koka upp.
- Tillsätt äggulorna och rör om.
- Häll i den mörka chokladen, låt smälta under ca 2 minuter och rör om.
- Häll över smeten i formar (ca 120 g per form) och låt stå kylskåpskallt under minst 4 timmar.

Innan servering: strössla en blandning av socker och farinsocker över crème brûléerna och karamellisera ytan med en brännare.

Tips!

Efter att ha kylts, kan crème brûléen frysas. Därefter du enkelt kan ta ut den mängd du behöver några timmar innan servering.

Skapat av: Cacao Barry

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.