Skriv ut sidan
Crème Brûlée med choklad

0 portioner 0
850 gram Mjölk (uppvärmd)
51 gram Socker
1 gram Pektin X58
100 gram Äggulor
220 gram Ekologisk Mörk Choklad Alto el Sol Pistoles 65%
850 gram Mjölk (uppvärmd)
51 gram Socker
1 gram Pektin X58
100 gram Äggulor
220 gram Ekologisk Mörk Choklad Alto el Sol Pistoles 65%
Gör så här:
- Blanda socker med pektin och häll i den värmda mjölken. Koka upp.
- Tillsätt äggulorna och rör om.
- Häll i den mörka chokladen, låt smälta under ca 2 minuter och rör om.
- Häll över smeten i formar (ca 120 g per form) och låt stå kylskåpskallt under minst 4 timmar.
Innan servering: strössla en blandning av socker och farinsocker över crème brûléerna och karamellisera ytan med en brännare.
Skapat av: Cacao Barry