Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Skriv ut sidan

Pannacotta med kaffesmak

2 portioner 0

3 skopor Gelatinpulver Italgel Fast
2 dl Grädde, 40%
1 dl Mjölk, 3%
60 g Socker
12 g Kaffeextrakt
6 g Vaniljextrakt Bourbon Madagaskar

Koka upp grädde, mjölk och socker i en kastrull under omrörning. När blandningen börjar bli varm, tillsätt extrakten och låt det koka upp. Rör och låt stå ett par minuter. Tillsätt gelatinpulvret till den varma blandningen och rör tills det smält. Häll upp blandningen i portionsglas och låt dem stå kallt i ca 4 timmar. Dekorera pannacottan och servera med bär.

Tips!

Smaken på pannacottan kan varieras genom att t.ex. byta ut Kaffeextraktet mot Lakritsextrakt (art.nr 25325).

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.