Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Artnr: 29220

Dadelsocker

Naturligt vitt kristalliserat dextros och fruktos från dadlar.
Förpackning: 20000 g
Artnr: 317823

Invertsocker Sucreline

Blanda Sucreline med socker för att ge dina produkter en förbättrad hållbarhet, smak, färg och struktur. Sucreline kan också användas för att minska mängden socker i ett recept eller för tillverkning av olika konfektyrprodukter, kakor, bakverk, godis, krämer, glass och sorbet osv. Sucreline är en kristalliserad invertsockersirap som framställs genom hydrolys av sackaros. Den innehåller lika stora delar fruktos som glukos.
Förpackning: 7000 g
Artnr: 3662

Vanillinsocker

Vanillinsocker för smaksättning av desserter, bakning, konditorivaror m.m.
Förpackning: 1500 g
-->
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.