Glykossirap
Glykossirap kan användas i glass, godis och bakverk. Hämmar kristallisering och gör glassen krämig och mjuk. Gör din kola otroligt lätt och len. Vegansk.
Förpackning: 1000 g
Rörsocker bit Vit
Oregelbundna vita bitar av rörsocker. Idealiskt till te eller kaffe. Ca 150 bitar/förp.
Förpackning: 750 g
Rörsocker bit portion display Brun/Vit
Oregelbundna inslagna bitar av rörsocker, blandade vita och bärnstensfärgade. Idealiskt till te eller kaffe. Ca 500 bitar/förp.
Förpackning: 2500 g
Invertsocker Sucreline
Blanda Sucreline med socker för att ge dina produkter en förbättrad hållbarhet, smak, färg och struktur. Sucreline kan också användas för att minska mängden socker i ett recept eller för tillverkning av olika konfektyrprodukter, kakor, bakverk, godis, krämer, glass och sorbet osv. Sucreline är en kristalliserad invertsockersirap som framställs genom hydrolys av sackaros. Den innehåller lika stora delar fruktos som glukos.
Förpackning: 7000 g
Vanillinsocker
Vanillinsocker för smaksättning av desserter, bakning, konditorivaror m.m.
Förpackning: 1500 g
Flamberingssocker Karamell
Strö ett tunt lager med karamellsocker över ex. en Crème Bûlée. Bränn av sockret med flamberingsgel eller ställ in högst upp i ugnen under grillvärme 250 grader, tills sockret fått önskad färg. Ca 9 g flamberingssocker krävs till en form av 12 cm diameter.
Förpackning: 375 g
Ljust Muscovado Socker
Detta ljusa muscovadosocker har honungsbruna sockerkristaller med en ljuvlig smak av kola. Passar utmärkt till smörkola, karamellsåser, desserter, fruktmarinader och att bränna av desserter med.
Förpackning: 500 g
Mörkt Muscovado Socker
Oraffinerat, mörkt muscovadosocker med distinkt karamellsmak. Rårörsockret ger en unik smak och naturlig färg till desserter, bakverk och matlagning. Förvaras i en lufttät behållare. I vissa väderförhållanden kan socker hårdna. Detta är inte ett tecken på försämring. Placera bara sockret i en skål och täck med en fuktig trasa över natten och dess fuktighet kommer tillbaka.
Förpackning: 500 g
Molass Socker
Rårörsocker med mörka sockerkristaller och en rik smak av karamell. Rörsockret är utmärkt till bakning, i marinader och chutney.
Förpackning: 500 g
Demerara Socker
Gyllenbruna sockerkristaller med rik arom och krispig textur. Är särskilt gott att göra smulpaj och crème brulée på.
Förpackning: 500 g
Demerara Socker Fairtrade
Gyllenbruna sockerkristaller med rik arom och krispig textur. Extra lämpligt för bakning av smulpaj och till crème brulée.
Förpackning: 500 g