Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Artnr: 70293

Mjölkchoklad Jade Pel 38,8%

Från serien Selcección är gjord på utvalda kakaobönor från de främsta plantagerna. Mjölkchoklad med något karamelliserad arom som i kombination med precis lagom sötma och kraftig kakaohalt ger en stannande rund och mycket angenäm smak. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70225

Mjölkchoklad Zeylon Pellets 36,5%

Mjölkchoklad av hög kvalitet, med en välbalanserad mjölk- och kakaosmak. Passar bra till bakverk, desserter och pralintillverkning.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70219

Mjölkchoklad Zeylon Pellets 36,5%

Mjölkchoklad av hög kvalitet, med en välbalanserad mjölk- och kakaosmak. Passar bra till bakverk, desserter och pralintillverkning.
Förpackning: 1500 g
Artnr: 50251

Mjölkchoklad Lactèe Caramel Pistoles 31%

Mjölkchoklad med en härlig smak av karamell.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70224

Mjölkchoklad Tokelat Pellets 41%

Mjölkchoklad med framträdande smak av mjölk. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50154

Mörk Choklad Extra Bitter Guayaquil 64%

Mörk bitter choklad med rostade toner med inslag av kaffe och kastanj. Smaken är kraftfull av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50238

Mjölkchoklad Lactèe Supèrieure Pistoles 38%

Mjölkchoklad med kraftfull rostad smak med inslag av blommiga toner. En "ny generation" choklad med en ren söt och intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50241

Mjölkchoklad Alunga Pistoles 41%

Mjölkchoklad med en dominerande smak av kakao och mjölk. En "ny generation" choklad med en ren söt och intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50277

Mjölkchoklad Ghana Pistoles 40%

Mjölkchoklad med smak av söt kastanj och toner av röda bär och karamell. Chokladen är gjord på bönor från Ghana.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 70241

Mjölkchoklad Trinida

Bakstabila drops i mjölkchoklad med 25,2% kakaohalt, ca. 9000 st/kg. Bakstabila drops smälter inte vid gräddning och är därför mycket bra som tillsats i muffins och chocolate chip cookies.
Förpackning: 25000 g
-->
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.