Choklad Bjudbitar med tryck
Välj mellan: Mörk choklad med 70% kakaohalt, mjölkchoklad med 32% kakaohalt eller vit choklad med 25% kakaohalt. Bjudbitarnas längd 34 mm, bredd 34 mm, höjd 4 mm. 1000 st per kartong. Minimiorder 5000 st (5 kartonger).
Förpackning: 5000 g
Bjudbitar Mörk Choklad Simón Coll 70%
Överraska dina kunder eller gäster med en god bit choklad! Bjudbitar av högkvalitativ, mörk choklad med 70% kakaohalt. Du kan exempelvis lägga en bit choklad bredvid koppen med kaffe till din gäst eller ställa hela displayen på disken. En display innehåller 100 st chokladbitar à 5 g.
Förpackning: 500 g
Bjudbitar Mjölkchoklad Simón Coll 32%
Bjudbitar av mjölkchoklad med 32% kakaohalt. En display innehåller 100 st chokladbitar á 5 g.
Förpackning: 500 g
Bjudbitar Blandad Simón Coll 85%,70%,32%
Display med blandade bjudbitar av choklad. Innehåller mjölk- (32%), mörk- (70% och 85%) choklad av hög kvalitet. En display innehåller 100 st chokladbitar à 5 g.
Förpackning: 500 g
Mörk Choklad Evocao™ Pellets 72,5%
En unik mörk choklad gjord av 100% ren kakaofrukt, inget raffinerat socker, inget lecitin och ingen vanilj. Evocao™ kommer endast från 100% hållbart inköpta kakaofrukter. Smaken är syrlig med en tropisk fruktighet sprängfylld av färsk mango, citron, mandarin, passionsfrukt och kakaofrukt. Obs, temperaturen ska aldrig gå över 40 °C vid temperering av denna choklad. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 2500 g
Mörk Choklad Ocoa Pistoles 70%
Mörk choklad med en fin balans mellan bitterhet och syrliga toner. Med en intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 1000 g
Ekologisk/Fairtrade Mörk Choklad Pistoles 71,5%
Ekologisk och fairtrade certifierad mörk choklad från serien Heritage, med kraftig kakaosmak och bitterhet, med toner av röda bär och fikon. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 10000 g
Mörk Choklad Extra Bitter Guayaquil Pistoles 64%
Mörk bitter choklad från serien Purity med rostade toner med inslag av kaffe och kastanj. Smaken är kraftfull av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Choklad Fleur de Cao Pistoles 70%
Mörk choklad med kraftig kakaosmak med inslag av röda bär och blommor. En choklad med fruktiga och syrliga toner. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Choklad Favorites Mi-Amère Pistoles 58%
Mörk choklad från serien Heritage, med fint rostad kakaosmak med inslag av syrliga vegetabiliska toner. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Choklad Mexique Pistoles 66%
Mörk choklad med något syrlig ton. Smaken är kraftig med inslag av kryddor, trä och lakrits. Chokladen är gjord på bönor från Mexiko. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Ekologisk Mörk Choklad Madirofolo Pistoles 65%
Ekologisk mörk choklad med kraftfull smak och en hög syrlighet, lätt bitterhet med fruktiga citrustoner. Chokladen är gjord på bönor från norra Madagaskar. Madirofolo plantagen är omgiven av tamarindträd som ger bönorna deras unika fruktiga karaktär. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Ekologisk Mörk Choklad Alto el Sol Pistoles 65%
Ekologisk, mörk choklad med dominerande syrlig smak och toner av röda bär. Chokladen är gjord på kakaobönor från plantaget Alto El Sol i en av Perus nationalparker. Med ursprungschoklad får du en unik choklad med mycket personlighet från ursprungslandet. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Mjölkchoklad Lactèe Caramel Pistoles 31%
Mjölkchoklad med en härlig smak av karamell. Fri från sojalecitin. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mjölkchoklad Lactèe Supèrieure Pistoles 38%
Mjölkchoklad med kraftfull rostad smak med inslag av blommiga toner. En "ny generation" choklad med en ren söt och intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mjölkchoklad Alunga Pistoles 41%
Mjölkchoklad med en dominerande smak av kakao och mjölk. En "ny generation" choklad med en ren söt och intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Mjölkchoklad Ghana Pistoles 40%
Mjölkchoklad med smak av söt kastanj och toner av röda bär och karamell. Chokladen är gjord på bönor från Ghana. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Vit Choklad Zèphyr Pistoles 34%
Vit choklad med mindre sötma. Chokladen har en mjuk och len konsistens med en kraftig mjölksmak. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 1000 g
Vit choklad Zèphyr Pistoles 34%
Vit choklad med mindre sötma. Chokladen har en mjuk och len konsistens med en kraftig mjölksmak. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 5000 g
Vit Choklad Zèphyr Caramel Pistoles 35%
Vit choklad med mindre sötma. Chokladen har en mjuk och len konsistens med en kraftig mjölk och karamellsmak med toner av salt. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 2500 g
Kakaopulver 22-24% Extra Brute Djupt Mörkrött
Djupt mörkrött kakaopulver med kraftig smak och arom. Lämplig för bakning, dessert- och chokladtillverkning.
Förpackning: 1000 g
Kakaosmör Mycryo® Pulver
Rent frystorkat kakaosmör med neutral smak i pulverform till förtunning, sprayning och för att temperera choklad. Mycket hög kristalliseringsförmåga. Kakaosmör är ett naturligt vegetabiliskt fett och kan användas till stekning, sautering av kött och grönsaker. Ett 10 grams mått ingår i varje förpackning.
Förpackning: 550 g
Kakaonibs Grué de Cacao
Särskilt utvalda kakaobönor som krossats - så kallade "nibs" - som passar bra till smaksättning och för textur. Testa att dekorera med de krossade kakaobönorna, häll dem i glass eller varför inte experimentera med dem i huvud- och förrätten?
Förpackning: 1000 g
Kakaonibs Krossade kakaobönor
Små rostade bitar från utvalda kakaobönor. Kallas även för nibs.
Förpackning: 1000 g
Mörk Choklad Trinea Pellets 70%
MMörk choklad med hög kakaosmörhalt, som ger en behaglig smak som är både kraftfull och mjuk. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 25000 g
Mörk Choklad Trinea Pellets 70%
Mörk choklad med hög kakaosmörhalt, som ger en behaglig smak som är både kraftfull och mjuk. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Choklad 60/40 Pellets
Mörk choklad med jämn, kraftig och välbalanserad smak. Fri från sojalecitin. Passar till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Mörk Choklad Tobado Pellets 64,5%
Mörk choklad med en mild kakaosmak och en perfekt balans mellan sötma och bitterhet. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Mörk Choklad 60/40 Pellets
Mörk choklad med jämn, kraftig och välbalanserad smak. Fri från sojalecitin. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Chokladpinne Batong 44,5%
Mörk chokladpinne som främst lämpar sig till bakning av pain au chocolate. Längd 8 cm. ca 9 g/st. Ca 187 st/förpackning.
Förpackning: 1700 g
Mörk Choklad Aracas Pellets 66%
Mörk choklad med balanserad, mjuk smak. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Choklad Yagara Pellets 59,5%
Mörk choklad med balanserad sötma och smak av kakao. Chokladen är extra lämplig för fyllningar. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Choklad Zaira Pellets 55,2%
Zaira har en kraftig chokladsmak och är av mycket hög kvalitet. Den mörka chokladen är trögflytande och därmed extra lämplig för fyllningar, till exempelvis vid pralintillverkning. Viskositet: 2 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Choklad Ocumare Pellets 71,1%
Från serien Origen Único kommer denna mörka choklad gjord på Criollobönor från Venezuela. Chokladen har en mjuk ton av exotiskt trä, nötter och torkad frukt. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1500 g
Mörk Choklad Cori 900 Bakstabila drops 44,5%
Bakstabila chokladbitar, s.k. "drops", i mörk choklad med 44,5% kakaohalt. Bakstabila drops smälter inte vid gräddning och är därför mycket bra i muffins och chocolate chip cookies. Ca 900 st/kg. Viskositet: 1 droppe.
Förpackning: 5000 g
Mjölkchoklad Zeylon Pellets 36,5%
Mjölkchoklad av hög kvalitet, med en välbalanserad mjölk- och kakaosmak. Passar bra till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Mjölkchoklad Tokelat Pellets 41%
Mjölkchoklad med framträdande smak av mjölk. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mjölkchoklad Zeylon Pellets 36,5%
Mjölkchoklad av hög kvalitet, med en välbalanserad mjölk- och kakaosmak. Passar bra till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mjölkchoklad Jade Pellets 38,8%
Från serien Selcección är gjord på utvalda kakaobönor från de främsta plantagerna. Mjölkchoklad med något karamelliserad arom som i kombination med precis lagom sötma och kraftig kakaohalt ger en stannande rund och mycket angenäm smak. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Vit Choklad Napal Pellets 29,6%
Vit choklad av hög kvalitet, med en balanserad sötma och smak av mjölk. Använd till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Vit Choklad Napal Pellets 29,6%
Vit choklad av hög kvalitet, med en balanserad sötma och smak av mjölk. Använd till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Vit Choklad Opal 31% Pellets
Från serien Selección är gjord på utvalda kakaobönor från de främsta plantagerna. Vit choklad med krämighet och balanserad sötma som ger en mjuk smak med inslag av vanilj. Färgen påminner om smält smör och gulnande elfenben. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Vit Choklad Andina Bakstabila drops 22,5%
Bakstabila drops av vit choklad, ca 900 st/kg. Bakstabila drops smälter inte vid gräddning och är därför mycket bra som tillsats i muffins och chocolate chip cookies. Viskositet: 1 droppe.
Förpackning: 5000 g
Kakaopulver Siena 21 Mörkrött
Mörkrött kakaopulver med 20-22% fetthalt. Kakaopulvret är lättlösligt och har en kraftig smak och arom. Lämpligt för bakning, dessert- och chokladtillverkning.
Förpackning: 25000 g
Kakaopulver Canelo 21 Mörkbrunt
Mörkbrunt kakaopulver med 20-22% fetthalt. Lättlösligt med intensiv smak och arom. Kakaopulvret lämpar sig mycket väl för bakning, dessert- och chokladtillverkning.
Förpackning: 1000 g
Kakaopulver Selección Mörkrött
Mörkrött kakaopulver gjort på utvalda kakaobönor. Kakaopulvret har 20-22% fetthalt samt en kraftig smak och arom. Utmärkt för bakning, dessert- och chokladtillverkning. Ur den exklusiva serien Selección.
Förpackning: 1000 g
Ekologiskt/Fairtrade Kakaopulver 20-22% Mörkrött
Alkaliserat, mörkrött kakaopulver med 20-22% fetthalt. Det röda kakaopulvret är lättlösligt och har en intensiv smak och arom. Lämplig för bakning, dessert- och chokladtillverkning. Kakaopulvret är ekologiskt och fairtradecertifierat.
Förpackning: 1000 g
Kakaosmör Pellets
Rent kakaosmör med neutral smak i pelletsform till förtunning eller sprayning av choklad. Mycket hög kristalliseringsförmåga.
Förpackning: 3000 g
Tryffel Alkoholfri 7 sorter
Chokladkartong med 140 st handgjorda tryfflar utan alkohol, i 7 utvalda sorter: Laminated croqant, Hazelnut Nougat, Layer Nougat, Peters Almond, Chocolate Cream Truffle, Crunchy Nougat Wafers och Nougat Croquant. Tryfflarna väger ca.12-13g/st.
Förpackning: 1800 g
Tryffel Selection 7 sorter
Chokladkartong med 140 st handgjorda tryfflar, i 7 utvalda sorter: Kirsch Truffle, Rum Truffle, Raspberry Brandy Truffle, Cream Truffle, Vanilla Truffle, Latte Macchiato Truffle och Marc de Champagne Truffle. Tryfflarna väger ca 12-13g/st. OBS! Innehåller alkohol.
Förpackning: 1800 g
Mörk Non Temp
Lättflytande, mörk non temp med mycket hög glans, bra bräck och kraftig smak. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 20000 g
Mörk Choklad 811 Pellets 54,5%
Mörk choklad 811 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 54,5% kakao. Chokladen har mjuk smak av kakao med toner av vanilj. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladganache, mousser och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Kombineras fördelaktigt med exempelvis vanilj, lakrits, mint och kardemumma.
Förpackning: 2500 g
Mörk Choklad 815 Pellets 56,9%
Mörk choklad 815 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 56,9% kakao. En fyllig choklad med smak av bitter rostad kakao med vaniljtoner. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladganache, mousser och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Passar fint att kombinera med exempelvis exotiska frukter.
Förpackning: 10000 g
Mörk Choklad 2815 Pellets 57,9%
Mörk choklad 2815 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 57,9% kakao. En fyllig choklad med smak av bitter kakao med vaniljtoner. En choklad med bred användbarhet som kan användas till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar. Passar perfekt med ingredienser som exempelvis exotiska frukter.
Förpackning: 2500 g
Mjölkfri Mörk Choklad NXT Pellets 55,7%
NXT mjölkfri mörk choklad tillverkad av den finaste belgiska chokladen. Intensiv, men balanserad kakaosmak med toner av röda bär. Utmärkt att använda till alla dina veganska, växtbaserade och mejerifria recept till fyllningar och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 2500 g
Mjölkfri Mörk Choklad NXT Pellets 55,7%
NXT mjölkfri mörk choklad tillverkad av den finaste belgiska chokladen. Intensiv, men balanserad kakaosmak med toner av röda bär. Utmärkt att använda till alla dina veganska, växtbaserade och mejerifria recept till fyllningar och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 2500 g
Mörk Choklad 70-30-38 Pellets 70,5%
Mörk choklad 70-30-38 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 70,5% kakao. En intensiv balanserad chokladsmak som domineras av rostad kakao, kraftfull bitterhet och härliga fruktiga inslag med vaniljtoner. Utmärkt att använda till fyllningar och till pralintillverkning. Viskositet: 2 droppar.
Förpackning: 10000 g
Mörk Choklad 70-30-38 Pellets 70,5%
Mörk choklad 70-30-38 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 70,5% kakao. En intensiv balanserad chokladsmak som domineras av rostad kakao, kraftfull bitterhet och härliga fruktiga inslag med vaniljtoner. Utmärkt att använda till fyllningar och till pralintillverkning. Viskositet: 2 droppar.
Förpackning: 2500 g
Mörk Choklad 811 Pellets 54,5%
Mörk choklad 811 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 54,5% kakao. Chokladen har mjuk smak av kakao med toner av vanilj. Viskositet: 3 droppar. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladganach, mousser och tårtor. Kombinera gärna med vanilj, lakrits, mint, kardemumma, etc.
Förpackning: 400 g
Mjölkchoklad 823 Pellets 33,6%
Mjölkchoklad 823 från Callebaut, tillverkade av den finast belgiska chokladen med 33,6% kakao. Chokladen har en balanserad och fyllig smak av mjölk, kakao och med toner av karamell. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladdrycker, mousser och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Kombineras fint med kraftiga, fruktiga och kryddiga smaker.
Förpackning: 10000 g
Mjölkchoklad 823 Pellets 33,6%
Mjölkchoklad 823 från Callebaut, tillverkade av den finast belgiska chokladen med 33,6% kakao. Chokladen har en balanserad och fyllig smak av mjölk, kakao och med toner av karamell. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladdrycker, mousser och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Kombineras fint med kraftiga, fruktiga och kryddiga smaker.
Förpackning: 2500 g
Mjölkfri Ljus choklad NXT Pellets 42,3%
NXT mjölkfri vegansk mjölkchoklad tillverkad av den finaste belgiska chokladen. Fyllig smak av kakao med toner av karamell. En krämig mjölkchoklad utan spår av mjölk eller mejeriprodukter. Chokladen är utvunnen från Chufa, som är ett 100% växtbaserat alternativ. Chufa är knölen från växten Cyperus Esculentus som växer i Medelhavsområdet och Afrika. Efter skörden torkas och mals knölarna och används som mjölkersättning. Precis som mjölk har Chufa en fin och neutral smak, men är ett bättre miljöval. Chufa är dessutom nyttig, näringsrik och rik på fiber. Utmärkt att använda till alla dina veganska, växtbaserade och mejerifria recept till fyllningar och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 2500 g
Mjölkchoklad 823 Pellets 33,6%
Mjölkchoklad 823 från Callebaut, tillverkade av den finast belgiska chokladen med 33,6% kakao. Chokladen har en balanserad och fyllig smak av mjölk, kakao och med toner av karamell. Viskositet: 3 droppar. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladdrycker, mousser och tårtor. Funkar även perfekt att kombinera med kraftiga, fruktiga och kryddiga smaker.
Förpackning: 400 g
Vit Choklad W2 Pellets 28%
Vit choklad W2 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 28% kakao. Chokladen har en välbalanserad krämig mjölksmak med toner av vanilj och karamell. Viskositet: 3 droppar. Använd till exempelvis pralintillverkning, desserter, bakverk och tårtor. En fantastisk allround-choklad med bred användbarhet som du även kan kombinera med sura, bittra och kryddiga smaker.
Förpackning: 400 g
Vit Choklad W2 Pellets 28%
Vit choklad W2 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 28% kakao. Chokladen har en välbalanserad krämig mjölksmak med toner av vanilj och karamell. Med bred användbarhet och kan med fördel användas till allt från pralintillverkning och desserter till bakverk och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Fungerar fint att kombinera med sura, bittra och kryddiga smaker.
Förpackning: 10000 g
Vit Choklad W2 Pellets 28%
Vit choklad W2 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 28% kakao. Chokladen har en välbalanserad krämig mjölksmak med toner av vanilj och karamell. Med bred användbarhet och kan med fördel användas till allt från pralintillverkning och desserter till bakverk och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Fungerar fint att kombinera med sura, bittra och kryddiga smaker.
Förpackning: 2500 g
Gold Choklad Pellets 30,4%
Gold karamell choklad från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska vita chokladen med 30,4% kakao. Chokladen har en balanserad smak av karamell med rika toner av kola, smör, grädde och salt. Med en unik, varm karamell och ljus bärnstensfärg, med en gyllene nyans och kan användas till pralintillverkning, desserter, bakverk och tårtor. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 400 g
Gold Choklad Pellets 30,4%
Gold karamell choklad från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska vita chokladen med 30,4% kakao. Chokladen har en balanserad smak av karamell med rika toner av kola, smör, grädde och salt. Med en unik, varm karamell och ljus bärnstensfärg, med en gyllene nyans och kan användas till pralintillverkning, desserter, bakverk och tårtor. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 2500 g
Ruby Choklad RB1 Pellets 47,3%
Ruby choklad från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 47,3% kakao. Med en intensiv, fruktig och syrlig ton. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning eller att dekorera med. Unik med sin rosa färg som kommer naturligt från ojästa kakaobönor, utan tillsatta färgämnen eller fruktaromer. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 2500 g
Kakaosmör Pellets
Rent kakaosmör med neutral smak i pelletsform till förtunning eller sprayning av choklad. Mycket hög kristalliseringsförmåga.
Förpackning: 3000 g
Rosa Jordgubb Non Temp Pellets
Rosa non temp med jordgubbssmak. Hög glans och bra bräck gör den utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Orange Apelsin Non Temp Pellets
Orange non temp med apelsinsmak. Hög glans och bra bräck gör den utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Gul Citron Non Temp Pellets
Gul non temp med citronsmak. Hög glans och bra bräck som gör den utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Grön Pistage Non Temp Pellets
Non temp med pistagesmak. Hög glans och bra bräck gör den utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Blå Neutral Non Temp Pellets
Ljusblå non temp pellets med neutral smak. Hög glans och bra bräck. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Vit Choklad Ariba 31%
Vit choklad i block som går utmärkt att riva. Den vita blockchokladen har en kraftig mjölksmak och är fri från sojalecitin. Passar till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Mjölkchoklad Ariba 32%
Mjölkchoklad i block som går utmärkt att riva. Blockchokladen har en framträdande mjölksmak och passar till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Fri från sojalecitin. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Mörk Choklad Ariba 57%
Mörk choklad i block som går utmärkt att riva. Den mörka blockchokladen har en välbalanserad, fruktig smak och är fri från sojalecitin. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Mörk Non Temp
Lättflytande, mörk non temp av hög kvalitet. Har hög glans, bra bräck och kraftig smak av mörk choklad. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mjölk Non Temp
Lättflytande, ljus non temp med hög glans, bra bräck och kraftig smak av mjölkchoklad. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 10000 g
Vit Non Temp Pellets
Lättflytande, vit non temp av hög kvalitet. Har mycket hög glans, bra bräck och en mjuk smak av vit choklad. Ø ca 2,5 cm, höjd ca 1,5 cm. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 10000 g
Kakaosmör Extra Vit
Kakaosmör som är extra vit då det är deodoriserat, färdigt att användas så att du enkelt får en molnfärg på chokladen. Kan appliceras både som spray och med pensel.
Förpackning: 200 g