Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Artnr: 50125

Mörk Choklad Femtorp XXV Pellets 68,2%

Välbalanserad mörk choklad med fruktiga toner. Härlig kakaosmak med en blandning på bönor från Mexiko, Ecuador och Madagaskar. Särskilt framtagen för att fira Femtorps 25-års jubleum.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50147

Mörk Choklad Ocoa Pistoles 70%

Mörk choklad med en fin balans mellan bitterhet och syrliga toner. Med en intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50151

Mörk Choklad Ekologisk-Fairtrade Pistoles 71,5%

Ekologisk och fairtrade certifierad mörk choklad från serien Heritage, med kraftig kakaosmak och bitterhet, med toner av röda bär och fikon. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 10000 g
Artnr: 50154

Mörk Choklad Extra Bitter Guayaquil 64%

Mörk bitter choklad från serien Purity med rostade toner med inslag av kaffe och kastanj. Smaken är kraftfull av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50157

Mörk Choklad Fleur de Cao Pistoles 70%

Mörk choklad med kraftig kakaosmak med inslag av röda bär och blommor. En choklad med fruktiga och syrliga toner. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50158

Mörk Choklad Favorites Mi-Amère Pistoles 58%

Mörk choklad från serien Heritage, med fint rostad kakaosmak med inslag av syrliga vegetabiliska toner. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50166

Mörk Choklad Mexique Pistoles 66%

Mörk choklad med något syrlig ton. Smaken är kraftig med inslag av kryddor, trä och lakrits. Chokladen är gjord på bönor från Mexiko. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50180

Mörk Choklad Madirofolo Ekologisk Pistoles 65%

Ekologisk mörk choklad med kraftfull smak och en hög syrlighet, lätt bitterhet med fruktiga citrustoner. Chokladen är gjord på bönor från norra Madagaskar. Madirofolo plantagen är omgiven av tamarindträd som ger bönorna deras unika fruktiga karaktär. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50181

Mörk Choklad Alto el Sol Ekologisk Pistoles 65%

Ekologisk, mörk choklad med dominerande syrlig smak och toner av röda bär. Chokladen är gjord på kakaobönor från plantaget Alto El Sol i en av Perus nationalparker. Med ursprungschoklad får du en unik choklad med mycket personlighet från ursprungslandet. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50238

Mjölkchoklad Lactèe Supèrieure Pistoles 38%

Mjölkchoklad med kraftfull rostad smak med inslag av blommiga toner. En "ny generation" choklad med en ren söt och intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50241

Mjölkchoklad Alunga Pistoles 41%

Mjölkchoklad med en dominerande smak av kakao och mjölk. En "ny generation" choklad med en ren söt och intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50251

Mjölkchoklad Lactèe Caramel Pistoles 31%

Mjölkchoklad med en härlig smak av karamell. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50277

Mjölkchoklad Ghana Pistoles 40%

Mjölkchoklad med smak av söt kastanj och toner av röda bär och karamell. Chokladen är gjord på bönor från Ghana. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50334

Vit choklad Zèphyr Pistoles 34%

Vit choklad med mindre sötma. Chokladen har en mjuk och len konsistens med en kraftig mjölksmak. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 50354

Vit Choklad Zèphyr Caramel Pistoles 35%

Vit choklad med mindre sötma. Chokladen har en mjuk och len konsistens med en kraftig mjölk och karamellsmak med toner av salt. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 50522

Kakaopulver 22-24% Extra Brute Djupt Mörkrött

Djupt mörkrött kakaopulver med kraftig smak och arom. Lämplig för bakning, dessert- och chokladtillverkning.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 50706

Kakaosmör Mycryo® Pulver

Rent frystorkat kakaosmör med neutral smak i pulverform till förtunning, sprayning och för att temperera choklad. Mycket hög kristalliseringsförmåga. Kakaosmör är ett naturligt vegetabiliskt fett och kan användas till stekning, sautering av kött och grönsaker. Ett 10 grams mått ingår i varje förpackning.
Förpackning: 550 g
Artnr: 50860

Kakaonibs Grué de Cacao

Särskilt utvalda kakaobönor som krossats - så kallade "nibs" - som passar bra till smaksättning och för textur. Testa att dekorera med de krossade kakaobönorna, häll dem i glass eller varför inte experimentera med dem i huvud- och förrätten?
Förpackning: 1000 g
Artnr: 70068

Kakaobönor Krossade

Små rostade bitar från utvalda kakaobönor. Kallas även för nibs.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 70101

Mörk Choklad Trinea Pellets 70%

Mörk choklad med kraftig, men mjuk, kakaosmak. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 25000 g
Artnr: 70103

Mörk Choklad Trinea Pellets 70%

Mörk choklad med kraftig och mjuk kakaosmak tack vare det höga kakaoinnehållet. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70114

Mörk Choklad 60/40 Pellets

Mörk choklad med jämn, kraftig och välbalanserad smak. Fri från sojalecitin. Passar till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Artnr: 70119

Mörk Choklad Tobado Pellets 64,5%

Mörk choklad med en mild kakaosmak och en perfekt balans mellan sötma och bitterhet. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Artnr: 70140

Mörk Choklad 60/40 Pellets

Mörk choklad med jämn, kraftig och välbalanserad smak. Fri från sojalecitin. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70149

Mörk Chokladpinne Batong

Mörk chokladpinne som främst lämpar sig till bakning av pain au chocolate. Längd 8 cm. ca 9 g/st. Ca 187 st/förpackning.
Förpackning: 1700 g
Artnr: 70152

Mörk Choklad Aracas Pellets 66%

Mörk choklad med balanserad, mjuk smak. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70154

Mörk Choklad Yagara Pellets 59,5%

Mörk choklad med balanserad sötma och smak av kakao. Chokladen är trögflytande, vilket gör den extra lämplig för fyllningar. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 2 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70155

Mörk Choklad Zaira Pellets 55,2%

Zaira har en kraftig chokladsmak och är av mycket hög kvalitet. Den mörka chokladen är trögflytande och därmed extra lämplig för fyllningar, till exempelvis vid pralintillverkning. Viskositet: 2 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70186

Mörk Choklad Ocumare Pellets 71,1%

Från serien Origen Único kommer denna mörka choklad gjord på Criollobönor från Venezuela. Chokladen har en mjuk ton av exotiskt trä, nötter och torkad frukt. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Artnr: 70199

Mörk Choklad Cori 900 Bakstabila drops 44,5%

Bakstabila chokladbitar, s.k. "drops", i mörk choklad med 44,5% kakaohalt. Bakstabila drops smälter inte vid gräddning och är därför mycket bra i muffins och chocolate chip cookies. Ca 900 st/kg. Viskositet: 1 droppe.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70219

Mjölkchoklad Zeylon Pellets 36,5%

Mjölkchoklad av hög kvalitet, med en välbalanserad mjölk- och kakaosmak. Passar bra till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Artnr: 70224

Mjölkchoklad Tokelat Pellets 41%

Mjölkchoklad med framträdande smak av mjölk. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70225

Mjölkchoklad Zeylon Pellets 36,5%

Mjölkchoklad av hög kvalitet, med en välbalanserad mjölk- och kakaosmak. Passar bra till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70293

Mjölkchoklad Jade Pel 38,8%

Från serien Selcección är gjord på utvalda kakaobönor från de främsta plantagerna. Mjölkchoklad med något karamelliserad arom som i kombination med precis lagom sötma och kraftig kakaohalt ger en stannande rund och mycket angenäm smak. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70319

Vit Choklad Napal Pellets 29,6%

Vit choklad av hög kvalitet, med en balanserad sötma och smak av mjölk. Använd till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 1500 g
Artnr: 70336

Vit Choklad Napal Pellets 29,6%

Vit choklad av hög kvalitet, med en balanserad sötma och smak av mjölk. Använd till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70398

Vit Choklad Andina

Bakstabila drops av vit choklad, ca 900 st/kg. Bakstabila drops smälter inte vid gräddning och är därför mycket bra som tillsats i muffins och chocolate chip cookies. Viskositet: 1 droppe.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 70520

Kakaopulver Siena 21 Mörkrött

Mörkrött kakaopulver med 20-22% fetthalt. Kakaopulvret är lättlösligt och har en kraftig smak och arom. Lämpligt för bakning, dessert- och chokladtillverkning.
Förpackning: 25000 g
Artnr: 70551

Kakaopulver Canelo 21 Mörkbrunt

Mörkbrunt kakaopulver med 20-22% fetthalt. Lättlösligt med intensiv smak och arom. Kakaopulvret lämpar sig mycket väl för bakning, dessert- och chokladtillverkning.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 70558

Kakaopulver Selección Mörkrött

Mörkrött kakaopulver gjort på utvalda kakaobönor. Kakaopulvret har 20-22% fetthalt samt en kraftig smak och arom. Utmärkt för bakning, dessert- och chokladtillverkning. Ur den exklusiva serien Selección.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 705776

Kakaopulver 20-22% Ekologiskt-Fairtrade Rött

Alkaliserat, rött kakaopulver med 20-22% fetthalt. Det röda kakaopulvret är lättlösligt och har en intensiv smak och arom. Lämplig för bakning, dessert- och chokladtillverkning. Kakaopulvret är ekologiskt och fairtradecertifierat.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 70703

Kakaosmör Pellets

Rent kakaosmör med neutral smak i pelletsform till förtunning eller sprayning av choklad. Mycket hög kristalliseringsförmåga.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 708122

Mörk Non Temp

Lättflytande, mörk non temp med mycket hög glans, bra bräck och kraftig smak. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 20000 g
Artnr: 801112

Mörk Choklad 811 Pellets 54,5%

Mörk choklad 811 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 54,5% kakao. Chokladen har mjuk smak av kakao med toner av vanilj. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladganache, mousser och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Kombineras fördelaktigt med exempelvis vanilj, lakrits, mint och kardemumma.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 801151

Mörk Choklad 815 Pellets 56,9%

Mörk choklad 815 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 56,9% kakao. En fyllig choklad med smak av bitter rostad kakao med vaniljtoner. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladganache, mousser och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Passar fint att kombinera med exempelvis exotiska frukter.
Förpackning: 10000 g
Artnr: 801282

Mörk Choklad 2815 Pellets 57,9%

Mörk choklad 2815 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 57,9% kakao. En fyllig choklad med smak av bitter kakao med vaniljtoner. En choklad med bred användbarhet som kan användas till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar. Passar perfekt med ingredienser som exempelvis exotiska frukter.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 801701

Mörk Choklad 70-30-38 Pellets 70,5%

Mörk choklad 70-30-38 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 70,5% kakao. En intensiv balanserad chokladsmak som domineras av rostad kakao, kraftfull bitterhet och härliga fruktiga inslag med vaniljtoner. Utmärkt att använda till fyllningar och till pralintillverkning. Viskositet: 2 droppar.
Förpackning: 10000 g
Artnr: 801702

Mörk Choklad 70-30-38 Pellets 70,5%

Mörk choklad 70-30-38 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 70,5% kakao. En intensiv balanserad chokladsmak som domineras av rostad kakao, kraftfull bitterhet och härliga fruktiga inslag med vaniljtoner. Utmärkt att använda till fyllningar och till pralintillverkning. Viskositet: 2 droppar.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 801811

Mörk Choklad 811 Pellets 54,5%

Mörk choklad 811 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 54,5% kakao. Chokladen har mjuk smak av kakao med toner av vanilj. Viskositet: 3 droppar. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladganach, mousser och tårtor. Kombinera gärna med vanilj, lakrits, mint, kardemumma, etc.
Förpackning: 400 g
Artnr: 802231

Mjölkchoklad 823 Pellets 33,6%

Mjölkchoklad 823 från Callebaut, tillverkade av den finast belgiska chokladen med 33,6% kakao. Chokladen har en balanserad och fyllig smak av mjölk, kakao och med toner av karamell. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladdrycker, mousser och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Kombineras fint med kraftiga, fruktiga och kryddiga smaker.
Förpackning: 10000 g
Artnr: 802232

Mjölkchoklad 823 Pellets 33,6%

Mjölkchoklad 823 från Callebaut, tillverkade av den finast belgiska chokladen med 33,6% kakao. Chokladen har en balanserad och fyllig smak av mjölk, kakao och med toner av karamell. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladdrycker, mousser och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Kombineras fint med kraftiga, fruktiga och kryddiga smaker.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 802823

Mjölkchoklad 823 Pellets 33,6%

Mjölkchoklad 823 från Callebaut, tillverkade av den finast belgiska chokladen med 33,6% kakao. Chokladen har en balanserad och fyllig smak av mjölk, kakao och med toner av karamell. Viskositet: 3 droppar. En choklad med bred användbarhet som kan användas till exempelvis bakning, desserter, chokladdrycker, mousser och tårtor. Funkar även perfekt att kombinera med kraftiga, fruktiga och kryddiga smaker.
Förpackning: 400 g
Artnr: 803002

Vit Choklad W2 Pellets 28%

Vit choklad W2 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 28% kakao. Chokladen har en välbalanserad krämig mjölksmak med toner av vanilj och karamell. Viskositet: 3 droppar. Använd till exempelvis pralintillverkning, desserter, bakverk och tårtor. En fantastisk allround-choklad med bred användbarhet som du även kan kombinera med sura, bittra och kryddiga smaker.
Förpackning: 400 g
Artnr: 803241

Vit Choklad W2 Pellets 28%

Vit choklad W2 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 28% kakao. Chokladen har en välbalanserad krämig mjölksmak med toner av vanilj och karamell. Med bred användbarhet och kan med fördel användas till allt från pralintillverkning och desserter till bakverk och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Fungerar fint att kombinera med sura, bittra och kryddiga smaker.
Förpackning: 10000 g
Artnr: 803242

Vit Choklad W2 Pellets 28%

Vit choklad W2 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 28% kakao. Chokladen har en välbalanserad krämig mjölksmak med toner av vanilj och karamell. Med bred användbarhet och kan med fördel användas till allt från pralintillverkning och desserter till bakverk och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Fungerar fint att kombinera med sura, bittra och kryddiga smaker.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 803302

Gold Choklad Pellets 30,4%

Gold choklad från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska vita chokladen med 30,4% kakao. Chokladen har en balanserad smak av karamell med rika toner av kola, smör, grädde och salt. Med en unik, varm karamell och ljus bärnstensfärg, med en gyllene nyans och kan användas till pralintillverkning, desserter, bakverk och tårtor. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 804352

Ruby Choklad RB1 Pellets 47,3%

Ruby choklad från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 47,3% kakao. Med en intensiv, fruktig och syrlig ton. Passar utmärkt till bakverk, desserter och pralintillverkning eller att dekorera med. Unik med sin rosa färg som kommer naturligt från ojästa kakaobönor, utan tillsatta färgämnen eller fruktaromer. Viskositet: 3 droppar.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 80703

Kakaosmör Pellets

Rent kakaosmör med neutral smak i pelletsform till förtunning eller sprayning av choklad. Mycket hög kristalliseringsförmåga.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 81501

Rosa Jordgubb Non Temp Pellets

Rosa non temp med jordgubbssmak. Hög glans och bra bräck gör den utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 81502

Orange Apelsin Non Temp Pellets

Orange non temp med apelsinsmak. Hög glans och bra bräck gör den utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 81503

Gul Citron Non Temp Pellets

Gul non temp med citronsmak. Hög glans och bra bräck som gör den utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 81504

Grön Pistage Non Temp Pellets

Non temp med pistagesmak. Hög glans och bra bräck gör den utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 81505

Blå Neutral Non Temp Pellets

Ljusblå non temp pellets med neutral smak. Hög glans och bra bräck. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 2-3 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 81631

Vit Choklad Ariba 31%

Vit choklad i block som går utmärkt att riva. Den vita blockchokladen har en kraftig mjölksmak och är fri från sojalecitin. Passar till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 81632

Mjölkchoklad Ariba 32%

Mjölkchoklad i block som går utmärkt att riva. Blockchokladen har en framträdande mjölksmak och passar till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Fri från sojalecitin. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 81657

Mörk Choklad Ariba 57%

Mörk choklad i block som går utmärkt att riva. Den mörka blockchokladen har en välbalanserad, fruktig smak och är fri från sojalecitin. Passar utmärkt till bakverk, mousse, desserter och pralintillverkning. Viskositet: 4 droppar.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 85105

Mörk Non Temp

Lättflytande, mörk non temp av hög kvalitet. Har hög glans, bra bräck och kraftig smak av mörk choklad. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 85206

Mjölk Non Temp

Lättflytande, ljus non temp med hög glans, bra bräck och kraftig smak av mjölkchoklad. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 10000 g
Artnr: 85309

Vit Non Temp Pellets

Lättflytande, vit non temp av hög kvalitet. Har mycket hög glans, bra bräck och en mjuk smak av vit choklad. Ø ca 2,5 cm, höjd ca 1,5 cm. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 10000 g
-->
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.