Gelatinpulver Sanatine
Det här gelatinpulvret är lätt och smidigt att använda och dosera. Använd till grädde och fruktfyllningar. 10 gram Sanatine motsvarar ca 2 st gelatinblad.
Förpackning: 2500 g
Förtjockningsmedel Guar Nr 16
Förtjockningsmedel från extraherade guarbönors frön. Värme och frysstabil, glutenfri. Guar, guarkärnmjöl, används till bakverk och för stabilisering av frysta desserter. Guar hindrar iskristaller från att bildas vid sorbet och glasstillverkning. Guar är ej lösbar i olja eller alkohol.
Förpackning: 1000 g
Geleringspulver Methyl-Gel Nr 45
Geleringspulver Methyl-gel, är en fiber som kommer från växtcellulosa. Det är ett kallsvällande förtjockningsmedel som blir ett geleringsmedel vid uppvärmning. Denna unika temperaturrelaterade egenskap ger en unik textur. Lämplig till att återskapa kött och grönsaksrätter. Förbättrar volymen och bakprestandan hos bageri- och konditorivaror.
Förpackning: 400 g
Geleringspulver Alginat Nr 33
Geleringsmedel Alginat, natriumalginat utvinns från brunalger. Löser sig i kall vätska som ex, frukt- och grönsakssaft. Geléar sig i kontakt med vätskor innehållande kalcium. Använd geleringspulvret för att skapa en sfärisk struktur av vätska som visuellt och strukturellt liknar ex. kaviarpärlor.
Förpackning: 1000 g