Gräddmousse Sauermelk
Gräddmousse sauermilk är lämplig för franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Grundrecept: Blanda 200-250 g Gräddmousse Sauermelk med 200 g vatten (ca 30-40 °C). Tillsätt 500 g yoghurt eller 400 g kvarg och vänd gradvis i 500 g vispad grädde. Använd omgående.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Återförsäljare | Artnr |
---|---|
Svensk Cater | 273029 |
Produkten finns tillgänglig hos flera grossister och återförsäljare.
Förpackning: 1 x 2,5 kg
Förpackningstyp: Påse
Nettovikt: 2500 g
Bruttovikt: 2540 g
Förpackningsvikt: 40 g
Förpackningsmaterial: Aluminium
Återvinnes som: Aluminium
Längd: 220 mm
Höjd: 330 mm
Bredd: 100 mm
Volym: 7.26 liter
EAN nummer: 4012447360773
Transportförpackning (Sekundär)
Transportförpackning: 2 x 2,5 kg
Förpackningstyp: Kartong
Nettovikt: 5000 g
Bruttovikt: 5380 g
Förpackningsvikt: 380 g
Förpackningsmaterial: Aluminium och wellpapp
Återvinnes som: Aluminium och wellpapp
Längd: 250 mm
Höjd: 245 mm
Bredd: 210 mm
Volym: 12,862 liter
EAN nummer: 4012447028529
Pallförpackning (Tertiär)
Antal transportförpackningar
Per EUR-pall: 90
Per lav: 15
Antal lav: 6
Socker, glukos (majs, vete), gelatin (från nöt), naturlig arom, stärkelse (majs), syra (citronsyra), salt. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK, ÄGG, SOJA OCH GLUTEN.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 1656 KJ 390 Kcal | |
Fett | 0,01 g | |
Mättat fett | 0 g | |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 7,9 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 89 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 87 g | |
Stärkelse | ||
Kostfiber | 0,22 g | |
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 0,06 mg | |
Salt | 0,16 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | ? |
Ägg | ? |
Sojaprotein/Lecitin | ? |
Gluten | ? |
Majs | + |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | + |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | + |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt 18-24 °C
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer: Nej
Veganer: Nej
Kosher: