Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Förtjockningsmedel Guar Nr 16

Artnr: 96060622
Förpackning: 1000 g

Förtjockningsmedel Guar, guarkärnmjöl, används till bakverk och för stabilisering av frysta desserter. Guar är olöslig i alkohol eller olja.

Dosering: ca 0,2 - 2%. Lös Guar i kallt vatten med en visp eller mixer. Låt stå i minst 30 minuter till en timme, vispa regelbundet för att möjliggöra optimal hydrering. Det är också möjligt att gradvis tillsätta Guar i vätskan under uppvärmningen. Vid medelstora till höga doser blir viskositeten av Guar så hög att de luftbubblor som bildas under bearbetningen fångas. Det är sedan möjligt att använda en tryckkokare eller vakuumförslutare för att frigöra dem.

ÅterförsäljareArtnr
Mårdskog & Lindqvist AB122396060622
Svensk Cater96060622

Produkten finns tillgänglig hos flera grossister och återförsäljare.

Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 1 kg
Förpackningstyp:
Nettovikt: 1000 g
Bruttovikt: 1093 g
Förpackningsvikt: 93 g
Förpackningsmaterial: Kartong och aluminium
Återvinnes som: Kartong och aluminium
Längd: 105 mm
Höjd: 203 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 2.238 liter
EAN nummer: 3614680606222

Transportförpackning (Sekundär)
Transportförpackning: 1 x 1 kg
Förpackningstyp: Burk
Nettovikt:
Bruttovikt:
Förpackningsvikt:
Förpackningsmaterial:
Återvinnes som:
Längd:
Höjd:
Bredd:
Volym:
EAN nummer:

Pallförpackning (Tertiär)
Antal transportförpackningar
Per EUR-pall:
Per lav:
Antal lav:

Förtjockningsmedel (guarkärnmjöl E412).

Näringsvärde per100g100ml färdig vara
Energi714 KJ
170 Kcal
Fett1 g
Mättat fett0 g
Enkelomättat fett
Fleromättat fett
Animaliskt fett
Vegetabiliskt fett
Kolesterol
Laktos
Protein5 g
Animaliskt protein
Vegetabiliskt protein
Kolhydrater0 g
Monosackarider
Di-sackarider
Socker0 g
Stärkelse0 g
Kostfiber
Råfiber
Järn
Kalcium
Kalium
Natrium0,22 mg
Salt0,55 g
Laktos
Allergiinfo
Produkten innehåller+
Produkten innehåller inte -
Produkten kan innehålla spår av?
Informationen inte tillgänglig från leverantörn/a
Nötter/mandel-
Laktos-
Ägg-
Sojaprotein/Lecitin-
Gluten-
Majs-
Kakao-
Jordnötter-
Sesamfrön-
Aprikoskärnor-
Nötkött-
Fläskkött-
Kyckling-
Fisk-
Skaldjur-
Sulfit (E220 till E228) -
Koriander-
Selleri-
Morot-
Lupin-
Senap-
Socker-
Fenylalanin-

Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C

Kravmärkt:

Bakstabil:

Frysstabil:

Är lämplig för

Vegetarianer:

Veganer:

Kosher: Ja

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.