Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Artnr: 190710

Gelatinpulver Italgel Fast

Gelatinpulver av animaliskt ursprung gjort av kalvskinn. Det innovativa gelatinpulvret har massor av fördelar: gelatinet kan förblandas med torra ingredienser, det smälter redan vid 30 °C och ger en enkel och precis dosering. Med gelatinpulvret Italgel Fast slipper du det tidsödande steget med blötläggning i kallvatten samtidigt som du enkelt kan blanda ut produkten med de andra ingredienserna. En praktisk sked motsvarande ett gelatinblad (2,5 g) medföljer.
Förpackning: 500 g
Artnr: 270322

Tårtgelé Decorgel Plus Neutral Glamour Silver

Transparent silverglittrande tårtgelé med neutral smak. Färdig att använda till tårtor och bakverk. Kan användas kall eller varm. Frysstabil.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 270917

Tårtgelé Decorgel Vit

Vit tårtgelé utan smak. Färdig att använda till tårtor och bakverk. Frysstabil. Vid användning på gräddmousse bör gräddmoussen frysas ned före applicering.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 273251

Tårtgelé Decorgel Plus Neutral

Transparent tårtgelé med naturell smak. Tårtgelén är färdig att använda - varm eller kall - till tårtor och bakverk. Är dessutom frysstabil. Värm upp till 40-45 °C vid applicering på kupoler och vertikala sidor. Vid användning på gräddmousse bör gräddmoussen frysas ned före applicering.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 273276

Tårtgelé Decorgel Plus Choklad UTZ

Tårtgelé med smak av choklad. Färdig att använda till tårtor och bakverk. Kan användas kall eller varm. Frysstabil. Värm upp till 40-45 °C vid överdrag. Vid användning på gräddmousse bör gräddmoussen frysas ned före applicering. Kakao från UTZ-certifierade bönder.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 273277

Tårtgelé Decorgel Plus Karamell

Tårtgelé med karmellsmak. Färdig att använda till tårtor och bakverk. Frysstabil.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 3595

Gelépulver Instant Jelly

Gelépulver för glasering av tårtor, fruktdesserter, pajer m.m. Instant Jelly innehåller inte gelatin och är syrastabil. Genom att använda olika doseringar av Instant Jelly skapar man den tjocklek som passar bäst. Den färdiga gelén kan återvärmas och användas igen.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 3634

Gelatinpulver Sanatine

Det här gelatinpulvret är lätt och smidigt att använda och dosera. Använd till grädde och fruktfyllningar. 10 gram Sanatine motsvarar ca 2 st gelatinblad.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 3646

Quelli kallbindemedel

Kallsvällande bindemedel för fruktjuice, fruktpuré och vatten.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 40374

Tårtgelé Belnap Neutral

Koncentrerad, frysstabil gelé för användning på tårtor och pajer. Kan appliceras med pensel eller spraymaskin.
Förpackning: 7000 g
Artnr: 441142

Aprikos BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 12000 g
Artnr: 441145

Röd BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 12000 g
Artnr: 441147

Neutral BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 12000 g
Artnr: 443275

Aprikos BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 443301

Spraysystem Jelly economy

Lättskött spraysystem för gelé. Era bakverk får ett vackert utseende och längre hållbarhet. Ger en mycket ekonomisk användning, vilket innebär en bättre och finare finish trots mindre geléförbrukning. Bordsmodell med kort uppvärmningstid, slang med elektrisk uppvärmning till spraymunstycket. Kontakta oss så berättar vi mera.
Förpackning: 26000 g
Artnr: 443427

Röd BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 443429

Neutral BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 96004528

Geleringspulver Kappa

Geleringspulver Kappa är ett vegetariskt bindemedel med gelatinliknande egenskaper. Effekten kommer från karragenan som är en rödalg, vilket ger en gel med en fast och bräcklig konsistens. Den ger en snabb geléringsprocess, vilket gör den perfekt att använda för överdrag av livsmedel. När den är geléfirad tål den temperaturer upp till ca. 60 °C. Om produkten som ska tillagas innehåller syra, minskar geléringsförmågan.
Förpackning: 400 g
Artnr: 96004531

Geleringspulver Iota

Geleringspulver Iota är ett vegetabiliskt bindemedel med gelatinliknande egenskaper. Effekten kommer från karragenan som är en rödalg, vilket ger en gel med mjuk och elastisk konsistens. Kan användas för att göra varm gelatin.
Förpackning: 500 g
-->
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.