Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Artnr: 190710

Gelatinpulver Italgel Fast

Gelatinpulver av animaliskt ursprung gjort av kalvskinn. Det innovativa gelatinpulvret har massor av fördelar: gelatinet kan förblandas med torra ingredienser, det smälter redan vid 30 °C och ger en enkel och precis dosering. Med gelatinpulvret Italgel Fast slipper du det tidsödande steget med blötläggning i kallvatten samtidigt som du enkelt kan blanda ut produkten med de andra ingredienserna. En praktisk sked motsvarande ett gelatinblad (2,5 g) medföljer. Italgel Fast är Halal-certifierad och är koscher i enlighet med alla Ortodox Judiska dietlagar.
Förpackning: 500 g
Artnr: 270322

Tårtgelé Decorgel Plus Neutral Glamour Silver

Transparent silverglittrande tårtgelé med neutral smak. Färdig att använda till tårtor och bakverk. Kan användas kall eller varm. Frysstabil.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 270917

Tårtgelé Decorgel Vit

Vit tårtgelé utan smak. Färdig att använda till tårtor och bakverk. Frysstabil. Vid användning på gräddmousse bör gräddmoussen frysas ned före applicering.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 273251

Tårtgelé Decorgel Plus Neutral

Transparent tårtgelé med naturell smak. Tårtgelén är färdig att använda - varm eller kall - till tårtor och bakverk. Är dessutom frysstabil. Värm upp till 40-45 °C vid applicering på kupoler och vertikala sidor. Vid användning på gräddmousse bör gräddmoussen frysas ned före applicering.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 273276

Tårtgelé Decorgel Plus Choklad UTZ

Tårtgelé med smak av choklad. Färdig att använda till tårtor och bakverk. Kan användas kall eller varm. Frysstabil. Värm upp till 40-45 °C vid överdrag. Vid användning på gräddmousse bör gräddmoussen frysas ned före applicering. Kakao från UTZ-certifierade bönder.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 273277

Tårtgelé Decorgel Plus Karamell

Tårtgelé med karmellsmak. Färdig att använda till tårtor och bakverk. Frysstabil.
Förpackning: 3000 g
Artnr: 3634

Gelatinpulver Sanatine

Det här gelatinpulvret är lätt och smidigt att använda och dosera. Använd till grädde och fruktfyllningar. 10 gram Sanatine motsvarar ca 2 st gelatinblad.
Förpackning: 2500 g
Artnr: 3646

Quelli kallbindemedel

Kallsvällande bindemedel för fruktjuice, fruktpuré och vatten.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 40374

Tårtgelé Belnap Neutral

Koncentrerad, frysstabil gelé för användning på tårtor och pajer. Kan appliceras med pensel eller spraymaskin.
Förpackning: 7000 g
Artnr: 441142

Aprikos BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 12000 g
Artnr: 441145

Röd BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 12000 g
Artnr: 441147

Neutral BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 12000 g
Artnr: 443275

Aprikos BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 443427

Röd BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 443429

Neutral BIB

Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende.
Förpackning: 5000 g
Artnr: 96060622

Förtjockningsmedel Guar

Förtjockningsmedel Guar, guarkärnmjöl, används till bakverk och för stabilisering av frysta desserter. Guar är olöslig i alkohol eller olja.
Förpackning: 1000 g
Artnr: 96060623

Geleringspulver Methyl-gel

Geleringspulver Metyl-gel, metylcellulosa, använd för att återskapa kött och grönsaksrätter. Metyl-gel är en fiber från växtcellulosa, ett kallt förtjockningsmedel som blir ett geleringsmedel under tillagningen. Denna unika temperaturrelaterade egenskap gör dess sluttextur unik.
Förpackning: 400 g
Artnr: 96060629

Geleringspulver Alginat

Geleringsmedel Alginat, natriumalginat utvinns från brunalger. Löser sig i kall vätska som ex, frukt- och grönsakssaft. Geléar sig i kontakt med vätskor innehållande kalcium. Använd geleringspulvret för att skapa en sfärisk struktur av vätska som visuellt och strukturellt liknar ex. kaviarpärlor.
Förpackning: 1000 g
-->
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.