Gelatinpulver Italgel Fast
Gelatinpulver av animaliskt ursprung gjort av kalvskinn. Det innovativa gelatinpulvret har massor av fördelar: gelatinet kan förblandas med torra ingredienser, det smälter redan vid 30 °C och ger en enkel och precis dosering. Med gelatinpulvret Italgel Fast slipper du det tidsödande steget med blötläggning i kallvatten samtidigt som du enkelt kan blanda ut produkten med de andra ingredienserna. En praktisk sked motsvarande ett gelatinblad (2,5 g) medföljer. Italgel Fast är Halal-certifierad och är koscher i enlighet med alla Ortodox Judiska dietlagar.
Förpackning: 500 g
Dulce de Leche kräm Clásico
Dulce de Leche Clásico med originalsmak, har en mjuk och bredbar konsistens. Den är frysstabil. Lämplig för våfflor, rostat bröd, yoghurt, efterrätter och crêpes.
Förpackning: 250 g
Dulce de Leche kräm Clásico
Dulce de Leche kräm Clásico med originalsmak, har en mjuk och bred- och spritsbar konsistens. Den är frysstabil. Lämplig för våfflor, rostat bröd, yoghurt, efterrätter och crêpes.
Förpackning: 7000 g
Dulce de Leche fyllning Alfajorero
Dulce de Leche fyllning Alfajorero med originalsmak, har en mjuk konsistens och är bred- och spritsbar. Den är frysstabil. Utmärkt för fyllningar av bakverk.
Förpackning: 7000 g
Dulce de Leche kräm Clásico
Dulce de Leche kräm Clásico med originalsmak, har en mjuk och bred- och spritsbar konsistens. Den är frysstabil. Lämplig för våfflor, rostat bröd, yoghurt, efterrätter och crêpes.
Förpackning: 1000 g
Dulce de Leche kräm Clásico
Dulce de Leche kräm Clásico med originalsmak, har en mjuk och bredbar konsistens. Den är frysstabil. Lämplig för våfflor, rostat bröd, yoghurt, efterrätter och crêpes.
Förpackning: 370 g
Créme Cake Mix Neutral
Mix för t.ex. tårtor, anslag, muffins mm. Tillsätt endast vatten. Variera med olika smaksättningar. Blir ca 10 tårtor (525 g/st), 150 st cupcakes (35 g/st) eller 4 st anslag (1,3 kg/st).
Förpackning: 3500 g
Créme Cake Mix Choklad RAC MB
Mix för t.ex. tårtor, anslag, muffins mm. Tillsätt endast vatten. Variera med olika smaksättningar. Blir ca 10 tårtor (525 g/st), 150 st cupcakes (35 g/st) eller 4 st anslag (1,3 kg/st). Kakao från RAC MB certifierade bönder.
Förpackning: 3500 g
Cookiemix amerikansk
Mix för enkel tillagning av äkta amerikanska cookies. Variera med olika smaksättningar. Kan användas till paj- och tartelettskal. Tillsätt endast vatten och smör. Blir ca 86 st cookies (50 g/st) per påse.
Förpackning: 3500 g
Cookiemix Choklad RAC MB amerikansk
Mix för enkel tillagning av äkta amerikanska chokladcookies. Variera med olika smaksättningar. Kan användas till paj- och tartelettskal. Tillsätt endast vatten och smör. Blir ca 86 st cookies á 50 g/st per påse. Kakao från RAC MB ertifierade bönder.
Förpackning: 3500 g
Muffinsmix Choklad RAC MB amerikansk
Mix för enkel bakning av äkta amerikanska chokladmuffins. Kakao från RAC MB certifierade bönder. Blanda endast med vatten och olja. Variera med olika smaksättningar. Blir ca 76 st muffins (86 g/st) eller 54 st (120 g/st) per påse.
Förpackning: 3500 g
Browniemix Cake RAC MB amerikansk
Mix för bakning av äkta amerikanska mjuka brownies. Tillsätt endast vatten och olja. 1,5 kg ger ett GN bleck (1975 g/st). Kakao från RAC MB certifierade bönder.
Förpackning: 3500 g
Muffinsmix amerikansk
Mix för enkel bakning av äkta amerikanska muffins. Blanda endast med vatten och olja. Variera med olika smaksättningar. Blir ca 76 st muffins (86 g/st) eller 54 st (120 g/st) per påse.
Förpackning: 3500 g
Morotskaksmix amerikansk
Mix för att göra saftiga och goda morotskakor, med torkade morötter i. Tillsätt endast vatten. 1,5 kg ger ett GN bleck á 1550 g. Blir ca 78 st morotskakor (70 g/st) per påse.
Förpackning: 3500 g
Våffelmix amerikansk
Härlig amerikansk våffelmix, tillsätt endast vatten. Variera med olika tillbehör för att variera menyn. Blir ca 119 st våfflor (50 g/st) per påse alternativt ca 52 st våfflor (115 g/st) per påse.
Förpackning: 3500 g
Pannkaksmix amerikansk
Mix för att skapa mjuka, fluffiga amerikanska pannkakor. Variera med olika tillbehör för olika kreativa dessertmenyer. Tillsätt endast vatten. Blir ca 210 pannkakor (35 g/st) per påse.
Förpackning: 3500 g
Créme Cake Mix Choklad RAC MB
Mix för t.ex. tårtor, anslag, muffins mm. Tillsätt endast ägg, olja och vatten. Variera med olika smaksättningar. Kakao från RAC MB certifierade bönder. Blir ca 195 st cupcakes (120 g/st), 660 st cupcakes (35 g/st) eller 17-18 st anslag (1,3 kg/st).
Förpackning: 12500 g
Donutbas Premium
Mix för att göra saftiga och läckra amerikanska donuts. Tips: om ni vill förbereda en stor deg, tillsätt fryspulver ca 20 g/1000 g och frys sedan in de munkar du inte ska använda. Ta ut, tina, tillaga och servera.
Förpackning: 12500 g
Browniemix RAC MB Glutenfri
Mix för bakning av glutenfri brownies. Tillsätt endast ägg, olja och vatten. Kakao från RAC MB certifierade bönder. En säck på 15 kg ger ca 15 st bleck (1775 g/st).
Förpackning: 15000 g
Créme Cake Mix Neutral amerikansk
Mix för t.ex. tårtor, anslag, muffins mm. Tillsätt ägg, olja och vatten. Variera med olika smaksättningar. Blir ca 194 st muffins (120 g), ca 615 st cupcakes (35 g), ca 17 anslag (1,3 kg) eller ca 42 st tårtor (525 g) per säck.
Förpackning: 12500 g
Eclairmix
Eclairmix för enkel tillagning av små franska bakelser. Fyll dina bakverk med grädde, vaniljkräm, mousse och glasera med t.ex. choklad för dessert. Servera petit-choux med t.ex. ädelost, löjrom och syrad grädde. Ett lyxigt tilltugg som förrätt på buffén eller som drinktilltugg. Tillsätt endast vatten, olja och ägg. Blir ca 2025 st petit-choux (25 g/st) per säck.
Förpackning: 15000 g
Citronkräm Delicream
Ljuvlig citronkräm som är färdig att användas som exempelvis fyllning i pajer, kakor och desserter. Frysstabil.
Förpackning: 6000 g
Kolakräm Pikfein
Kolakräm som är färdig att använda. Den är bredbar och med en spritspåse kan man enkelt fylla pajer, kakor och desserter. Öppnad hink förvaras i kylskåp.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Körsbär
Gräddmousse körsbär är lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Glasyr Vit Glossy
Vit glasyr med vaniljsmak för överdrag och dekorering av söta bakverk. Frys och upptingingsstabil. Klar att användas eller värm upp till 40-50 ºC för doppning eller överdrag.
Förpackning: 6000 g
Gräddmousse Salt-Karamell
Gräddmousse med smak av karamell och salt. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 2500 g
Tårtgelé Decorgel Plus Neutral
Transparent tårtgelé med naturell smak. Tårtgelén är färdig att använda - varm eller kall - till tårtor och bakverk. Är dessutom frysstabil. Värm upp till 40-45 °C vid applicering på kupoler och vertikala sidor. Vid användning på gräddmousse bör gräddmoussen frysas ned före applicering.
Förpackning: 3000 g
Créme Cake Mix Red Velvet
Mix för att göra saftiga röda tårtor, anslag, muffins mm. Variera med olika smaksättningar. Tillsätt endast vatten. En påse ger cirka 40 st cupcakes (120 g/st), 142 st cupcakes (35 g/st), eller 24 st bottnar (200 g/st).
Förpackning: 3500 g
Créme Cake Mix Choklad RAC MB Vegan
Vegansk chokladmix för t.ex. tårtor, anslag, muffins mm. Tillsätt endast olja och vatten. Variera med olika smaksättningar. Kakao från RAC MB certifierade bönder. Blir ca 141 st cupcakes (120 g/st), 485 st cupcakes (35 g/st) eller 13 st anslag (1,3 kg/st).
Förpackning: 10000 g
Créme Cake Mix Neutral Vegan
Vegansk mix för t.ex. tårtor, anslag, muffins mm. Tillsätt endast olja och vatten. Variera med olika smaksättningar. Blir ca 141 st cupcakes (120 g/st), 485 st cupcakes (35 g/st) eller 13 st anslag (1,3 kg/st).
Förpackning: 10000 g
Browniemix RAC MB Vegan
Mix för bakning av veganska brownies. Tillsätt endast olja och vatten. Kakao från RAC MB certifierade bönder.
Förpackning: 10000 g
Cookiemix Choklad RAC MB Vegan
Mix för enkel tillagning av choklad cookies för veganer. Tillsätt endast vegetabiliskt fett och vatten. Variera med olika smaksättningar. En säck om 10 kg ger ca 200 cookies á 65 g/st. Kakao från RAC MB certifierade bönder.
Förpackning: 10000 g
Cookiemix Vegan
Mix för enkel tillagning av cookies för veganer. Tillsätt endast vegetabiliskt fett och vatten. Variera med olika smaksättningar. En säck om 10 kg ger ca 200 cookies á 65 g/st.
Förpackning: 10000 g
Muffinsmix Choklad RAC MB Vegan
Mix för enkel bakning av veganska chokladmuffins. Blanda endast med olja och vatten. Variera med olika smaksättningar. Kakao från RAC MB certifierade bönder. Blir ca 209 st muffins (86 g/st) eller 150 st (120 g/st) per säck.
Förpackning: 10000 g
Muffinsmix Vegan
Mix för enkel bakning av veganska muffins. Blanda endast med olja och vatten. Variera med olika smaksättningar. Blir ca 209 st muffins (86 g/st) eller 150 st (120 g/st) per säck.
Förpackning: 10000 g
Mördegsmix Special
Mördegsmix till bakverk, pajdeg, smuldeg etc. Utmärkande egenskap är att den färdiga mördegen kan kavlas mycket tunt utan att den spricker.
Förpackning: 15000 g
Muffinsmix Vanilj Glutenfri
Mix för tillverkning av glutenfria vaniljmuffins. Blanda endast med ägg, olja och vatten. Variera med olika smaksättningar ca 200 g. Blir ca 340 st muffins (86 g/st) eller 250 st (120 g/st) per säck.
Förpackning: 15000 g
Donutmix Majestic Cake
Donutmix för enkel tillagning av läckra donuts med äkta amerikansk smak! En säck ger 18-20 kg smet och cirka 400-500 st donuts (beroende på storlek på donut). En normalstor donuts 40 g/st/smet. En minimunk väger ca 25 g. Större munkar 50-60 g/donuts.
Förpackning: 12500 g
Donutmix Heritage Cake
Donutmix för tillagning av goda amerikanska donuts med en härlig smak av vanilj.
Förpackning: 12500 g
Glasyr Choklad Glossy RAC MB
Chokladglasyr för överdrag och dekorering av söta bakverk. Frys och upptingingsstabil. Klar att användas eller värm upp till 40-50 ºC för doppning eller överdrag. Kakao från RAC MB certifierade bönder.
Förpackning: 7000 g
Cookiemix amerikansk
Mix för enkel tillagning av äkta amerikanska cookies. Variera med olika smaksättningar (till exempel bakstabil vit choklad Andina, bakstabil mjölkchoklad Trinida och bitar av hasselnöt). En säck om 12,5 kg ger ca 200 cookies.
Förpackning: 12500 g
Cookiemix Choklad RAC MB amerikansk
Mix för enkel tillagning av äkta amerikanska chokladcookies. Variera med olika smaksättningar (till exempel bakstabil vit choklad Andina, bakstabil mjölkchoklad Trinida eller bitar av hasselnöt). En säck om 12,5 kg ger ca 200 cookies. Kakao från RAC MB certifierade bönder.
Förpackning: 12500 g
Muffinsmix amerikansk
Bakmix för att enkelt göra äkta, amerikanska muffins. Du behöver endast blanda påsens innehåll med vatten och olja, och kan sedan variera med olika smaksättningar. En säck på 12,5 kg ger ca 200 st amerikanska muffins. (120 g/st).
Förpackning: 12500 g
Muffinsmix Choklad RAC MB amerikansk
Mix för enkel bakning av äkta amerikanska chokladmuffins. Blandas endast med vatten och olja. Variera med olika smaksättningar (till exempel bakstabil vit choklad Andina samt bakstabil mjölkchoklad Trinida). Kakao från RAC MB certifierade bönder. En säck på 12,5 kg ger ca 200 st amerikanska chokladmuffins (120 g/st).
Förpackning: 12500 g
Browniemix Chewy Fudge amerikansk
Bakmix som gör det enkelt att göra fantastiska brownies. Tillsätt chokladbitar eller bär i smeten för att variera. En säck på 12,5 kg ger ca 225 st brownies.
Förpackning: 12500 g
Cream Cheese Frosting
Frysstabil Creme Cheese Frosting till t.ex. morotskaka och muffins. Färdig att användas eller vispas för doppning, dekorering, spritsning eller fyllning.
Förpackning: 6000 g
Gräddmousse Päron
Gräddmousse med smak av päron. Moussen innehåller små bitar frukt och passar bra till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Skogsbär
Gräddmousse med smak av skogsbär, innehåller små bitar frukt. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Neutral
En neutral gräddmousse för egen smaksättning, som dessutom går att frysa. Smaksätt gräddmoussen efter eget önskemål och använd i t.ex. tårtor, desserter och bakverk.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Jordgubb
Gräddmousse med smak av jordgubb, innehåller små bitar frukt. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Citron
Gräddmousse med smak av citron. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Choklad
Gräddmousse med smak av choklad. Kakao från UTZ-certifierade bönder. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Blodapelsin
Gräddmousse med smak av blodapelsin. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Hallon
Gräddmousse med smak av hallon, innehåller även små bitar frukt. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Vit Choklad
Gräddmousse med smak av vit choklad. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Persika-Passion
Gräddmousse med smak av persika-passion, innehållersmå bitar frukt. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Mango-Aprikos
Gräddmousse med smak av mango-aprikos, lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gräddmousse Tiramisù
Gräddmousse med smak av tiramisú. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. Går att frysa. Går att frysa.
Förpackning: 5000 g
Gelatinpulver Sanatine
Det här gelatinpulvret är lätt och smidigt att använda och dosera. Använd till grädde och fruktfyllningar. 10 gram Sanatine motsvarar ca 2 st gelatinblad.
Förpackning: 2500 g
Äggvitepulver Ovafina
Äggvitepulver för enkel tillagning av maränger. För att få äggvita: Blanda 80-100 g Ovafina med 1 liter vatten. Motsvarar ca 28-30 äggvitor (en äggvita motsvarar ca 35g/st).
Förpackning: 1000 g
Quelli kallbindemedel
Förtjockningsmedel från stärkelsen vaxmajs. Ett kallsvällande bindemedel för fruktjuice, fruktpuré och vatten. Enkel att skära, frys- och bakstabil.
Förpackning: 5000 g
Marängpulver Silvia
Marängpulver för enkel tillagning av fina maränger. Tillsätt bara vatten! Spritsa på pajer, tårtor och cupcakes. Du kan också göra klassiska maränger som kan ätas som de är, eller till glass och marängsviss.
Förpackning: 2500 g
Tårtgelé Belnap Neutral
Koncentrerad, frysstabil gelé för användning på tårtor och pajer. Kan appliceras med pensel eller spraymaskin.
Förpackning: 7000 g
Spraygelé Neutral BIB
Färdig gelé att använda på tårtor och bakverk. Spraygelén förlänger hållbarheten och ger produkten ett elegant utseende. Gelén är frys- och syrastabil.
Förpackning: 12000 g
Bakglans
Klar att användas! Med denna bak och brödglans får du enkelt en vacker, gyllene finish på alla dina bakverk. Bakglansen från Boyens backservice är det perfekta alternativet till äggstrykning: den är vegansk och dessutom fri från e-nummer och konserveringsmedel. Använd antingen före eller efter bakning av produkten.
Förpackning: 1000 g
Äggviteersättning Yumgo White Pulver
Ett veganskt växtbaserat alternativ till traditionella äggvitor med längre hållbarhet. Använd samma mängd äggviteersättning som äggvitor i receptet, blandas endast med vatten. Ersätter äggvitor i söta eller salta recept. Till Chokladmousse, maränger, macaroons, financiers, nougat, cocktails m.m. Tillagad produkt ska förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 7 dagar.
Förpackning: 1000 g
Ägguleersättning Yumgo Yolk Pulver
Ett veganskt växtbaserat alternativ till traditionella äggulor med längre hållbarhet. Använd samma mängd ägguleersättning som äggulor i receptet, blandas endast med vatten och olja. Ersätter äggulor vid bakning och matlagning, ex. till crème brûlée, majonnäs, carbonara m.m. Tillagad produkt ska förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 3 dagar.
Förpackning: 1000 g
Heläggsersättning Yumgo Whole Pulver
Ett veganskt växtbaserat alternativ till traditionella ägg med längre hållbarhet. Använd samma mängd heläggsersättning som hela ägg i receptet, blandas endast med vatten. Ersätter hela ägg i söta eller salta recept. Till pannkakor, våfflor, pajer, kakor, muffins, sockerkakor, kakor, madeleines, krämer (t.ex. till vaniljsås), bageriprodukter och bakverk m.m. Tillagad produkt ska förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 3 dagar.
Förpackning: 1000 g
Hasselnötskräm Iroko
Krämig hasselnötsfyllning med hög halt av hasselnötter (11%). Viskositet: 3 droppar. Använd till tillverkning av praliner, tryfflar, desserter, bakverk och fyllningar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Kakaofyllning Kiribati
Mörk chokladfyllning för desserter, bakverk, praliner, tryfflar, fyllningar och överdrag till tårtor. Har en skärbar konsistens och ger en vackert glansig yta. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 5000 g
Mörk Kakaofyllning Azabache
Krämig, mörk kakaofyllning, av mycket hög kvalitet. Använd till tryffelmassa, fyllningar, glasyrer, desserter och praliner. Perfekt som överdrag till exempelvis sachertårtor. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 5000 g
Vit Konfektyrsfyllning Made
Vit chokladfyllning för desserter, bakverk, tryfflar, fyllningar och överag till tårtor. Viskositet: 5 droppar.
Förpackning: 5000 g
Hasselnötsfyllning Extender
Hasselnötsfyllning med balanserad smak mellan kakao och hasselnöt. Viskositet: 3 droppar. Kan med fördel spritsas på bakelser och tårtor eller använd till din pralintillverkning.
Förpackning: 5000 g
Sockerpasta Gul
Färdig, mjuk, smidig och enkel att använda. Perfekt till tårtor, kakor, muffins och dekorationer. Det går åt ca 500 g för att täcka en tårta på ca 24-26 cm i diametern.
Förpackning: 1000 g
Sockerpasta Rosa
Färdig, mjuk, smidig och enkel att använda. Perfekt till tårtor, kakor, muffins och dekorationer. Det går åt ca 500 g för att täcka en tårta på ca 24-26 cm i diametern.
Förpackning: 1000 g
Sockerpasta Röd
Färdig, mjuk, smidig och enkel att använda. Perfekt till tårtor, kakor, muffins och dekorationer. Passar lika bra på alla hjärtans dag som till bröllop. Det går åt ca 500 g för att täcka en tårta på ca 24-26 cm i diametern.
Förpackning: 1000 g
Sockerpasta Blå
Färdig, mjuk, smidig och enkel att använda. Perfekt till tårtor, kakor, muffins och dekorationer. Det går åt ca 500 g för att täcka en tårta på ca 24-26 cm i diametern.
Förpackning: 1000 g
Sockerpasta Svart
Färdig, mjuk, smidig och enkel att använda. Perfekt till tårtor, kakor, muffins och dekorationer. Det går åt ca 500 g för att täcka en tårta på ca 24-26 cm i diametern.
Förpackning: 1000 g
Sockerpasta Vit
Vit sockerpasta som är mjuk, smidig och enkel att använda. Perfekt till tårtor, kakor, muffins och dekorationer. Ca 500 g sockerpasta behövs för att täcka en tårta på ca Ø 24-26 cm.
Förpackning: 1000 g
Smörnougatkräm
Krämig bakstabil smörnougat för desserter, bakverk, praliner, tryfflar, pålägg, dekoration och fyllningar. Den har en mjuk och bredbar konsistens som är spritsbar. Om man önskar en fluffig fyllning så kan man med fördel vispa upp smörhasselnötsnougaten. Tips. När du fyller ditt tryffelskal bör nougaten värmas upp något (30°C) och sedan spritsas ner i skalet. Smörnougat innehåller uteslutande naturliga ingredienser, fri från palmfett. Ingen temperering behövs.
Förpackning: 6000 g
Förtjockningsmedel Xantangummi pulver Nr 10
Förtjockningsmedel från stärkelsen i betsocker eller glykossirap. Starkt kallsvällande med låg dosering, mycket frysstabil, bakstabil, klarar syror, alkohol, söt, salt och emulgeringar. Kan användas för att göra glutenfria bröd och bakverk mer elastiska och stabiliserade. Xantangummi hindrar iskristaller från att bildas vid glasstillverkning. Använd som förtjockningsmedel i såser, dressingar och grädde. För att skapa en stabil gelé använd tillsammans med agar-agar.
Förpackning: 1000 g
Förtjockningsmedel Guar Nr 16
Förtjockningsmedel från extraherade guarbönors frön. Värme och frysstabil, glutenfri. Guar, guarkärnmjöl, används till bakverk och för stabilisering av frysta desserter. Guar hindrar iskristaller från att bildas vid sorbet och glasstillverkning. Guar är ej lösbar i olja eller alkohol.
Förpackning: 1000 g
Geleringspulver Methyl-Gel Nr 45
Geleringspulver Methyl-gel, är en fiber som kommer från växtcellulosa. Det är ett kallsvällande förtjockningsmedel som blir ett geleringsmedel vid uppvärmning. Denna unika temperaturrelaterade egenskap ger en unik textur. Lämplig till att återskapa kött och grönsaksrätter. Förbättrar volymen och bakprestandan hos bageri- och konditorivaror.
Förpackning: 400 g
Geleringspulver Pektin NHX Nr 58
Pektin NHW är ett geleringsmedel extraherat från citrusskal, kan värmas men inte kokas, kylstabil. Lämplig till glasyrer och mousse, oavsett om det är frukt, choklad eller neutralt med låg sockerhalt. Detta pektin är känsligt för kalcium.
Förpackning: 1000 g
Geleringspulver Alginat Nr 33
Geleringsmedel Alginat, natriumalginat utvinns från brunalger. Löser sig i kall vätska som ex, frukt- och grönsakssaft. Geléar sig i kontakt med vätskor innehållande kalcium. Använd geleringspulvret för att skapa en sfärisk struktur av vätska som visuellt och strukturellt liknar ex. kaviarpärlor.
Förpackning: 1000 g
Geleringspulver Iota Nr 11
Geleringspulver Iota är ett vegetabiliskt bindemedel med gelatinliknande egenskaper. Effekten kommer från karragenan som är en rödalg, vilket ger en gel med mjuk och elastisk konsistens och ett transparant utseende. Frysstabil. Lämplig till mejeriprodukter ex. pannacotta, crème brûlée och vispgrädde.
Förpackning: 1000 g
Geleringspulver Gellan gum Nr 07
Gellan är ett geleringsmedel som produceras genom fermentering av mikroorganismen Sphingomonas elodea, som utvecklas naturligt på vattenväxter som kallas elodea. Gellan är värmetålig men inte frysstabil, har en fast skärbar och bakstabil konsistens. Löslig i vätskor med ett pH >4. Lämplig till att göra mjuka mousser, geléer, aladåb och marshmallows.
Förpackning: 700 g
Gelatinpulver F Nr 38
Gelatin från fisk med Bloomstyrka 200 (gold) smälter vid låg temperatur (30 °C ). Lämplig till konfektyr (marshmallows, gelégodis), glass, mousse och alkoholtextur. Var försiktig, gelatin är känsligt för hydrolys av proteasenzymer (kiwi, ananas, papaya, persika, mango, guava, fikon och ingefära).
Förpackning: 1000 g
Gelatinpulver B Nr 36
Gelatin från nöt med Bloomstyrka 200 (gold), gelifierar utan kokning. Lämplig till konfektyr (marshmallows, gelégodis), glass, mousse och alkoholtextur.Var försiktig, gelatin är känsligt för hydrolys av proteasenzymer (kiwi, ananas, papaya, persika, mango, guava, fikon och ingefära).
Förpackning: 1000 g
Geleringspulver Agar-agar Nr 29
Agar-agar är ett naturligt vegetabiliskt gelningsmedel från rödalger. Ger vattenlösliga vätskor en fast gelékonsistens, kan värmas men inte frysas. Ej lösbar i alkohol. Använd som gelé till fruktberedningar, desserter och marmeladkonfekt. Veganskt.
Förpackning: 700 g
Emulgeringsmedel Emul O Nr 28
Emulgeringsmedel Emul O kommer från förestringen av fettsyror och sackaros. Kallöslig och lämplig till desserter, grädde, sorbet och glass. Förbättrar volymen av frysta bageriprodukter.
VARNING. Orsakar allvarlig ögonirritation. Tvätta händerna noggrant efter hantering. Använd skyddshandskar / skyddskläder / ögonskydd / ansiktsskydd. Om kontakt med ögonen: skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta bort kontaktlinser, om det är enkla att göra. Fortsätt sköljning. Om ögonirritationen kvarstår: Sök läkare eller ring sjukvårdsupplysningen.
Förpackning: 1000 g
Emulgeringsmedel Emul A - Solroslecitin Nr 32
Emulgeringsmedel Emul A är ett naturligt solroslecitinskoncentrat i pulverform. Lämplig för att stabilisera emulsioner i bakverk, såser och konfektyr. Kan värmas till max 60 grader.
Förpackning: 600 g
Gelatinpulver P Nr 40
Gelatin från gris med Bloomstyrka 200 (gold), gelefierar utan kokning. Lämplig för konfektyr (marshmallows, gelégodis), glass, gelé, mousse och alkoholtextur. Var försiktig, gelatin är känsligt för hydrolys av proteasenzymer (kiwi, ananas, papaya, persika, mango, guava, fikon och ingefära).
Förpackning: 1000 g
Emulgeringsmedel Emul S - Sojalecitin Nr 08
Emulgeringsmedel Emul S är ett naturligt sojalecitinskoncentrat i pulverform. Lämplig för att stabilisera emulsioner i bakverk, såser och konfektyr. Kan värmas till max 60 grader.
Förpackning: 600 g