Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Femtorp söker säljare för Stockholm/Mälardalen

Foodservice & Bakery

Drivs du av att göra affärer? Tycker du om att ta ansvar och driva ditt egna affärsområde? Vill du jobba med söta produkter av högsta kvalitet? Då har du hittat rätt! Femtorp söker nu en säljare i Mellansverige som kan hjälpa oss att nå våra försäljnings- och lönsamhetsmål.

Om tjänsten

Som säljare kommer du att arbeta nära både våra grossister och slutförbrukare inom vårt distrikt i Mellansverige. Du ingår i ett säljteam med fyra säljare utspridda över landet, samt en säljledare, men du kommer att utgå från din bostad inom distriktet. Du måste därför trivas med att arbeta självständigt.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet från försäljning med goda resultat
 • Är motiverad, självgående och gillar kundmötet
 • Arbetar målmedvetet och resultatinriktat
 • Är strukturerad och har god planeringsförmåga
 • Har ett genuint intresse för livsmedel och i synnerhet söta livsmedel

Erfarenhet från professionell matlagning från restaurang/storhushåll eller bageri/konditori är meriterande.

Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete i ett framgångsrikt företag med stora möjligheter att påverka utvecklingen.

Låter det intressant?

Skicka in ditt CV och din ansökan till VD Håkan Olsson via mail hakan.olsson@femtorp.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Femtorp AB förser restaurang- och bagerimarknaden med högkvalitativa, söta livsmedel och råvaror från branschens främsta tillverkare. Vi arbetar efter ledorden kvalitet, enkelhet, tillgänglighet och innovation. Kontor och lager finns i Malmö och vi är verksamma över hela landet. Tack vare bra produkter, hög servicegrad, engagemang och stor kunskap har Femtorp på två decennier blivit ett av de ledande företagen i branschen. Vi samarbetar med landets alla återförsäljare och har byggt upp ett första klassens logistiksystem.

Femtorp söker inköpare i Malmö

Tjänsten är tillsatt, och vi tackar alla sökande för visat intresse!

 

Har du ett sinne för affärer och lätt för att skapa relationer? Vill du jobba med söta produkter av högsta kvalitet? Då har du hittat rätt! Femtorp söker nu en inköpare som kan hjälpa oss att nå våra mål.

Om tjänsten

Som inköpare kommer du, tillsammans med din kollega, att hantera inköp från våra femtiotal leverantörer och tillverkare runt om i Europa. Arbetet består av avropsinköp, operativa inköp och forecast-arbete. Du skall även vara införstådd med provisionsorder, dropshipping och blockorder. Utöver detta kommer du att ha transportansvar innebärande bland annat transportoptimering, transportbokningar samt pris- och avtalsdiskussioner med speditörer. En del orderhantering ligger också kopplad till denna tjänst.

Förutom samarbetet med din kollega på inköpsavdelningen, kommer du att jobba nära lagerpersonalen för koordinering av leveranser, samt våra leverantörer och återförsäljare.

Vi söker dig som

 • Har god och dokumenterad erfarenhet av inköp
 • Är strukturerad och har god planerings- och problemlösningsförmåga
 • Har hög stresstålighet och gillar att ha många bollar i luften
 • Är driven och resultatinriktad
 • Pratar och skriver engelska flytande
 • Har erfarenhet av Visma Business eller liknande affärssystem

Vi ser gärna att du har ett intresse för söta livsmedel och har du tidigare erfarenhet från branschen är det meriterande.

Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete i ett växande företag, där du kommer ha stora möjligheter att påverka utvecklingen.

Låter det intressant?

Skicka in ditt CV och din ansökan till VD Håkan Olsson via mail hakan.olsson@femtorp.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.