Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Flambera säkert med innovativ gel

2019-06-24

Imponera på dina gäster med flamberade desserter – under säkra former. Femtorp lanserar nu en flamberingsgel från Cookal!

Flamberingsgelen består till 94 % av alkohol, smaksatt med olika aromer. Den patenterade formulan ger desserten en ljuvlig arom av karamell eller Cointreau, samtidigt som du bjuder dina gäster på en show med elegant, rökfri eld. Gelen ger dig god precision för att du ska kunna vara så kreativ som möjligt, och lämnar heller inga alkoholrester.

Står Crème Brûlée på menyn? Till skillnad från när du använder en matbrännare, riskerar inte desserten ta smak av gas när du använder flamberingsgel. Inte heller påverkar du dessertens temperatur, vilket är fallet med matbrännare.

Få enkelt den klassiskt krispiga ytan på Crème Brûléen med hjälp av det särskilda flamberingssockret och flamberingsgelen med karamellsmak.

Tips! Flamberingsgelen kan användas på otaliga sätt. Ett tips är att applicera flamberingsgel i en cirkel runt en fylld chokladkupol så att den smälter, toppen trillar i och innehållet träder fram. En garanterad succé!

Fler nyheter:

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.