Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Tidsbesparande gelatin

2019-09-16

Med senaste innovationen Italgel Fast blir det enklare än någonsin att arbeta med gelatin. Gelatinpulvret, gjort på nötkött, har massor av fördelar:

Gelatinpulvret är

  • 100 % naturligt
  • Ger en precis dosering
  • Verkar från ca 30 °C
  • Tidsbesparande - inga höga temperaturer eller blötläggning krävs
  • Kan förblandas med andra torra ingredienser
  • Blandas enkelt ut med de andra ingredienserna

Perfekt när du ska göra stora mängder mat och dessert på kort tid!

Så här använder du gelatinet: Använd den medföljande skopan och häll under omrörning ett mått (1 mått =1 gelatinblad) i vätskan vid minst 30 °C. Låt svalna i kyl vid 10 °C.

Fler nyheter:

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.