Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Chocovic - the taste of talent

vocation, passion, effort, excitement

På Chocovic ser man choklad som ett hantverk och sig själva som hantverkare, med mål att hjälpa andra hantverkare uppnå sin fulla potential. De tror på att konstant utmana sig själva och att alltid jobba mot att förbättras i sitt skapande. Och de vill att du ska göra detsamma.

Inspiration och motivation

Med Chocovic kommer du utvecklas, inspireras och få mer kunskap som kan göra dig ännu mer framgångsrik i ditt arbete. Med hjälp av Chocovic kan du ta din talang så långt som det bara går.

Chocovic är medvetna om ditt behov – hantverkare emellan – och erbjuder därför mer än enbart choklad. De kan också förse dig med ett brett utbud av choklad- och kakaoprodukter som gör ditt jobb enklare, men även ett sortiment av eleganta smaker och högkvalitativa produkter till dina allra finaste kreationer.

Chokladens höga kvalitet kommer från de goda råvarorna, omsorgen i tillverkningsprocessen och från de strikta kvalitetskontrollerna. De moderniserade och förbättrade tillverkningsprocesserna säkerställer att produkterna alltid håller högsta kvalitet. Samtidigt fortsätter utvecklingen av kontroller och tillverkningsprocesser på daglig basis för att alltid kunna erbjuda dig ett komplett sortiment av högsta kvalitet.

 

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.