Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Cacao Barry

En av världens ledande chokladtillverkare

År 1842 reste Charles Barry för första gången till Afrika för att leta och skörda kakaobönor. Det var startskottet för en lång tradition av högkvalitativ choklad. Med över 170 års erfarenhet i kakao- och chokladbranschen har Cacao Barry etablerat sig som en av världens främsta chokladtillverkare. Cacao Barry använder endast de bästa råvarorna och levererar därmed choklad av mycket hög kvalitet

Hos Cacao Barry förstår man vikten av att koppla samman hela ledet i produktionen – från kakaobönderna till konditorerna– och från den 1 oktober 2020 tillverkar man endast choklad av kakaobönor med hållbart ursprung. Detta åtagande gäller hela Cacao Barrys sortiment. Här kan du läsa mer om Cacao Barrys åtagande. Varje gång du handlar en produkt från Cacao Barry går även en del av intäkterna till The Cocoa Horizon Foundation. 

Cacao Barrys sortiment sträcker sig från kakao och choklad till pralintillbehör av olika sorter. I chokladsortimentet hittar du även serier med choklad gjord av kakaobönor från ett specifikt land (Origin) och till och med från ett specifikt plantage (Plantation). Kakaobönor från olika delar av världen smakar olika och med Cacao Barrys produktsortiment kan du vara säker på att du hittar det som passar just dig.

Från kakao till choklad

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.