Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Cacao Barry

En av världens ledande chokladtillverkare

År 1842 reste Charles Barry för första gången till Afrika för att leta och skörda kakaobönor. Det var startskottet för en lång tradition av högkvalitativ choklad. Med över 170 års erfarenhet i kakao- och chokladbranschen har Cacao Barry etablerat sig som en av världens främsta chokladtillverkare. 

Cacao Barry använder bara de bästa råvarorna och har en djup förstålse för kakaons ursprung och vad som gör bra choklad bra. Hos Cacao Barry förstår man vikten av att koppla samman jordbruk, vetenskap och smakkunskap, vilket också blivit en nyckel till Cacao Barrys framgångar; samarbetet mellan kakaoodlarna och konditorierna/chocolatiererna för att få fram den perfekta chokladen.

Sortimentet sträcker sig från kakao, choklad och pralintillbehör av olika sorter. I chokladsortimentet hittar du även serier med choklad gjord av kakaobönor från ett specifikt land (Origin) och till och med från ett specifikt plantage (Plantation). Kakaobönor från olika delar av världen smakar olika och med Cacao Barrys produktsortiment kan du vara säker på att du hittar det som passar just dig.

 

Från kakao till choklad

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.