Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Ambassadörer

Ambitiösa kockar

Chocovic arbetar tillsammans med flertalet välrenommerade konditorer med stor kunskap inom området. De är även måna om att föra kunskapen vidare, bland annat via Chocovics Chocolate Academy.

En av Chocovics framstående konditorer är Enric Monzonís som har en stor passion för mat och bakverk, samt en lång meritlista inom konditorivärlden. Han är teknisk rådgivare hos Chocovic, tillika lärare på Chocolate Academy. Med sin goda kunskap om chokladens hemligheter är han en viktig del av Chocovic.

Chocovics sju framstående ambassadörer

  • Christian Escribà Konditor Pastisseria Escribà, Barcelona
  • Rafa Delgado Konditor på Nandu Jubany, med Michelinstjärna, Barcelona
  • Sergi Vela Lärare på Escola Hosteleria i Turisme de Barcelona och som tilldelats bästa chokladkaka i World Chocolate Masters 2009
  • Lluís Costa Konditor på Vallflorida Xocolater
  • Raul Bernal Chocovics tidigare tekniska rådgivare och vinnare av Lluis Santapau's Best chocolate master 2011
  • Enric Monzonis Före detta chefkonditor på Tickets restaurant, Barcelona. Teknisk rådgivare hos Chocovic, tillika lärare på Chocolate Academy
  • Nandu Jubany Grundare av restaurang Can Jubany, med Michelinstjärna, samt Mas d'Osor (Viladrau), Serrat del Figaró (Taradell), Petit Comité (Barcelona) och FOC (Singapore).
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.