Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Välkommen till Femtorps lagerförsäljning!

LAGERFÖRSÄLJNING HÖSTEN 2020

Välkommen att ladda upp inför julen på vår lagerförsäljning! Ett gyllene tillfälle att införskaffa godsaker till dig själv, nära och kära. Här hittar du vår lagerförsäljning!

Två gånger om året öppnar vi dörrarna till vårt lager i Malmö och välkomnar privatpersoner som då får möjligheten att handla produkter som i vanliga fall endast är tillgängliga för proffsen - så som choklad, marsipan, konfektyr och desserter. I år är ju allt väldigt annorlunda och på grund av rådande situation erbjuder vi nu istället en lagerförsäljning online så att du kan handla av oss på ett enkelt och säkert sätt - oavsett var i landet du befinner er! 

Du betalar med Swish och får sedan din beställning skickad till ditt närmsta ombud, eller hämtar din beställning själv på vårt lager i Malmö. Handlar du för över 400 kr bjuder vi på frakten!

Vår lagerförsäljning håller öppet under en begränsad period, med ett begränsat antal produkter och med priser som är tillfälliga – så passa på att handla dina godsaker så länge de finns kvar!

Välkommen in   www.lagerforsaljning.femtorp.se

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ oss gärna på vår Facebooksida där vi uppdaterar med senaste nytt kring vår nuvarande lagerförsäljning och informerar om kommande lagerförsäljningar!

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.