Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Artnr: 1600230

Tryffel Exclusive Collection 72

Blandade chokladtryfflar. Mjölkchokladtryffel med kanelfyllning, dekorerad med torkade äpplebitar. Mörk chokladtryffel med calvadosfyllning, dekorerad med mörka chokladbitar. Mörk chokladtryffel med Matcha-grönt te fyllning, dekorerad med mjölkchokladbitar. Mörk chokladtryffel med passionsfruktsfyllning, dekorerad med passionsfruktsfruktsbitar. Mjölkchokladtryffel med tiramisùfyllning, dekorerad med extruderat ris. Mjölkchokladtryffel med mascarponefyllning, dekorerad med hallonbitar. Mjölkchokladtryffel med karamellfyllning, dekorerad med smulat kex. Mörk chokladtryffel med zabaglionefyllning, dekorerad med mörka chokladbitar. Mjölkchokladtryffel med körsbärsfyllning, dekorerad med körsbärsbitar. Mjölkchokladtryffel med Ciambellafyllning, dekorerad med torkade plommonbitar. Mjölkchokladtryffel med apelsinfyllning, dekorerad med apelsinbitar. Mörk chokladtryffel med vaniljfyllning, dekorerad med mangobitar.
Förpackning: 625 g
Artnr: 1600283

Tryffel Exclusive Collection 32

Blandade chokladtryfflar. Mjölkchokladtryffel med apelsinfyllning, dekorerad med apelsinbitar. Mörk chokladtryffel med Matcha-grönt te fyllning, dekorerad med mjölkchokladbitar. Mjölkchokladtryffel med mascarponefyllning, dekorerad med hallonbitar. Mörk chokladtryffel med vaniljfyllning, dekorerad med mangobitar. Mörk chokladtryffel med calvadosfyllning, dekorerad med mörka chokladbitar. Mjölkchokladtryffel med kanelfyllning, dekorerad med torkade äpplebitar.
Förpackning: 270 g
Artnr: 1600284

Tryffel Exclusive Collection 20

Ytterhöljet på asken varierar efter säsong och är avtagbar. Mörk chokladtryffel med vaniljfyllning, dekorerad med torkade mangobitar. Mjölkchokladtryffel med tiramiùfyllning, dekorerad med extruderat ris. Mörk chokladtryffel medzabaglionefyllning, dekorerad med mörk choklad.
Förpackning: 165 g
-->
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.