Du måste vara inloggad för att komma åt denna sidan.

Stäng

Köpvillkor

Köp– och leveransvillkor Femtorp AB Webshop 2013-09-01

Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. 12% för livsmedel, 6% för böcker och 25% för övrigt)

Betalningsvillkor

Betalning sker med kreditkort, vi accepterar Visa och Mastercard.

Minsta beställning

Minsta ordervärde är 250 kr exklusive frakt.

Expeditionsavgift

Ingen

Minimiålder

För att få beställa måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillåtelse.

Leveransvillkor

Vid beställning i vår webshop, sker normalt leverans inom 2-3 arbetsdagar. Varor kan tillsvidare endast skickas inom Sverige.

Fraktkostnader

För beställningar upp till ett ordervärde av 1000 kr, tillkommer en fraktkostnad på 49:-. För beställningar över 1000 kr levereras beställningen fraktfritt.

Fraktsätt

Vi skickar din försändelse med Posten och du kan välja att få avin skickad till dig som ett SMS eller till din e-postadress. För eventuell spårning av försändelsen, www.posten.se/sv/Sidor/home.aspx Femtorp ansvarar inte för transportskador uppkomna från vårt lager till kund, sådana skador skall omedelbart anmälas till posten.

Ej uthämtade paket

Varorna ligger på ditt utlämningsställe i 14 dagar innan de skickas tillbaka. För ej uthämtade paket förbehåller sig Femtorp rätten att debitera kostnaderna för returfrakt och hanteringskostnader.

Förvaring och hållbarhet

Vi rekommenderar förvaring av våra chokladprodukter mellan C 14-20 grader och strävar efter att leverera produkter med minst 1/3 kvar av bäst före datumet vid leverans.

Reklamationer

Vid eventuella reklamationer (Ej transportskador) ber vi dig kontakta oss omgående, dock senast 14 dagar efter du mottaget beställningen på info@femtorp.se eller på telefon 040-949000. Vänligen uppge ordernr och orsak till reklamationen. Vi kommer efter godkänd reklamation skicka en för frankerad returfraktsedel. Returnera varan i det skick den mottogs. OBS skicka inget utan att först ha varit i kontakt med oss och fått reklamationen godkänd.

Byte och Ångerrätt

Vi följer de lagar och föreskrifter som finns på området. Enligt Distans- och hemförsäljningslagen gäller inte byte och ångerrätt på så kallade färskvaror som bl. a konfektyr. (Distans- och hemförsäljningslag (2005:59) 4 § Bestämmelserna om ångerrätt i 9-16 §§ gäller inte distansavtal om .. en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal .. http://www.konsumentverket.se/vara-omraden/tele-tv-och-internet/handla-pa-internet/efter-kop/angerratt/

Personuppgiftslagen PUL

Enligt personuppgiftslagen får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. När du skickar en beställning via Femtorps webshop godkänner du att Femtorp sparar de uppgifter vi behöver för att kunna fullfölja din beställning. Du har rätt att ta del av dessa personuppgifter som finns registrerade hos oss. För att lämna ut uppgifter krävs enligt personuppgiftslagen att du skickar en undertecknad begäran till: Femtorp AB Travbanegatan 3, 213 77 Malmö. Endast Femtorp AB har tillgång till dina uppgifter och lämnar inte ut några uppgifter utan ditt godkännande, med undantag för rättsliga ärenden.

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.