Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Julens smaker hittar du här

Mandelmassa, nougat, choklad och nötter hör julen till. Självklart hittar du allt - och ännu fler spännande julprodukter - i vårt sortiment.

Mandelmassa och marsipan

Mandelmassa och marsipan är ett absolut måste till julen. Använd den i dina saffransbullar och lussekatter, till marsipangrisar och andra marsipanfigurer, eller varför inte till tryfflarna och pralinerna?

Mandelmassa av bra kvalitet framhäver smaken i dina bakverk, och du känner inget socker som knastrar när du tuggar, vilket ofta är fallet med produkter av lägre kvalitet. Vår mandelmassa från Lubeca är äkta Lübeckmarsipan och innehåller förstklassiga ingredienser som valsats ihop i kokkärl av koppar för att få fram sin unika, fantastiska smak.

Nougat

Nougat kan användas till mycket under julen, exempelvis till julgodis. Gör wienernougat (med våra utsökta mandlar från Crit d'or) eller använd tillsammans med mandelmassa för att göra goda praliner. Endast fantasin sätter stopp!

Nötter och mandel

Julen är nötterna och mandelns högtid!

Ofta hamnar de i en separat skål, men glöm inte att använda dem till bakverken och efterrätterna. Nötter (exempelvis hasselnötter) kan du tillsätta i tryfflar för att få en julig smak med spännande konsistens. Mandel passar inte bara i gröten, utan är även trevlig i pepparkakorna. 

Vill du ha hjälp att hitta rätt produkt för dig?

Kontakta oss så hjälper vi dig att matcha rätt produkt med ditt behov!

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.