Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Glassbas Frutta MLG

Artnr: 81202
Förpackning: 1000 g

Mjölk- och fettfri glassbas för tillverkning av äkta italiensk gelato, sorbet eller granité med fruktsmak. Varken pastörisering eller homogenisering är nödvändig vilket ger en mycket snabb tillverkningsprocess. Använd i glass- eller slushmaskin.

Exempel på olika sorters glass som kan tillverkas med hjälp av glassbasen: Jordgubbsglass: Blanda 1 liter glassbas Frutta MLG, 150 g mosade jordgubbar och 100 g dextros och kör i glassmaskin tills glassen har önskad konsistens. Melonglass: Blanda 1 liter glassbas Frutta MLG,150 g valfri mixad melon och100 g dextros, i en slush-/glassmaskin och kör tills glassen har rätt konsistens.

Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 1 l
Förpackningstyp: TB
Nettovikt: 1000 g
Bruttovikt: 1150 g
Förpackningsvikt: 150 g
Förpackningsmaterial: Kartong/papper
Återvinnes som: Kartong/papper
Längd: 65 mm
Höjd: 165 mm
Bredd: 100 mm
Volym: 1.073 liter
EAN nummer:

Vatten, socker, glukossirap, dextros, vegetabiliskt fiber, förtjockningsmedel (E464, E412), emulgeringsmedel (E473), stabiliseringsmedel (E461), surhetsreglerande medel (E330).

Näringsvärde per100g100ml färdig vara
Energi649 KJ
153 Kcal
Fett0 g
Mättat fett0 g
Enkelomättat fett
Fleromättat fett
Animaliskt fett
Vegetabiliskt fett
Kolesterol
Laktos
Protein0 g
Animaliskt protein
Vegetabiliskt protein
Kolhydrater38 g
Monosackarider
Di-sackarider
Socker35 g
Stärkelse
Kostfiber0,4 g
Råfiber
Järn
Kalcium
Kalium
Natrium0,02 mg
Salt0,05 g
Laktos
Allergiinfo
Produkten innehåller+
Produkten innehåller inte -
Produkten kan innehålla spår av?
Informationen inte tillgänglig från leverantörn/a
Nötter/mandel-
Laktos-
Ägg-
Jordnötter-
Socker+

Förvaring: Torrt 2-20 °C. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp, använd inom 4 dagar.

Kravmärkt:

Bakstabil:

Frysstabil: Ja

Är lämplig för

Vegetarianer: Ja

Veganer: Ja

Kosher:

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.