Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Glassbas Bianco MLG

Artnr: 81201
Förpackning: 1000 g

Mjölkbaserad glassbas för tillverkning av äkta italiensk gelato. Glassbasen har en neutral smak med toner av vanilj, som passar bra för egen smaksättning. Varken pastörisering eller homogenisering är nödvändig vilket ger en mycket snabb tillverkningsprocess. Fungerar även som bas för tillverkning av mjukglass. Använd i glassmaskin, mjukglassmaskin eller slushmaskin.

Exempel på olika sorters glass som kan tillverkas med hjälp av glassbasen: Hasselnötsglass: Blanda 1 liter glassbas Bianco MLG med 110 g hasselnötpasta och kör i en glassmaskin. Bananglass: Blanda 1 liter glassbas Bianco MLG med 100 g färska, mosade bananer och kör i en slush/glassmaskin.

Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 1 l
Förpackningstyp: TB
Nettovikt: 1000 g
Bruttovikt: 1150 g
Förpackningsvikt: 150 g
Förpackningsmaterial: Kartong/papper
Återvinnes som: Kartong/papper
Längd: 65 mm
Höjd: 156 mm
Bredd: 100 mm
Volym: 1.014 liter
EAN nummer:

SKUMMJÖLK, socker, vegetabilisk olja, stabiliseringsmedel (sorbitolsirap, E464, E340, E407), SKUMMJÖLKSPULVER, maltodextrin, MJÖLKPROTEIN, emulgeringsmedel (E471), aromämnen.

Näringsvärde per100g100ml färdig vara
Energi668 KJ
159 Kcal
Fett5,5 g
Mättat fett2,8 g
Enkelomättat fett
Fleromättat fett
Animaliskt fett
Vegetabiliskt fett
Kolesterol
Laktos
Protein4,3 g
Animaliskt protein
Vegetabiliskt protein
Kolhydrater23 g
Monosackarider
Di-sackarider
Socker20,6 g
Stärkelse
Kostfiber0,2 g
Råfiber
Järn
Kalcium
Kalium
Natrium0,105 mg
Salt0,26 g
Laktos
Allergiinfo
Produkten innehåller+
Produkten innehåller inte -
Produkten kan innehålla spår av?
Informationen inte tillgänglig från leverantörn/a
Nötter/mandel-
Laktos+
Ägg-
Sojaprotein/Lecitin-
Jordnötter-
Socker+

Förvaring: Torrt och svalt 12-18 °C

Kravmärkt:

Bakstabil:

Frysstabil: Ja

Är lämplig för

Vegetarianer:

Veganer: Nej

Kosher:

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.