Frystorkat Svartvinbärspulver
Frystorkat svartvinbärspulver utan tillsats av färgämnen eller konserveringsmedel. Med PCB Creations koncept Pure emotion kan du färgsätta eller dekorera dina praliner, glasyrer, mousser, choklad, m.m. Smaken och färgen är bevarade av en specialiserad frystorkningsteknik. 100 g frystorkat pulver motsvarar ungefär 500 g bär. < 0,5 mm. Använd max 133 g per kilo choklad (enligt EU-förordningen), för att få kalla dina skapelser för fruktchoklad.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 200 g
Förpackningstyp:
Nettovikt: 200 g
Bruttovikt: 267 g
Förpackningsvikt: 67 g
Förpackningsmaterial: Plast
Återvinnes som: Hårdplast
Längd: 90 mm
Höjd: 135 mm
Bredd: 90 mm
Volym: 1.094 liter
EAN nummer: 3614680450023
Frystorkat svartvinbärspulver.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 1462 KJ 349 Kcal | |
Fett | 2,3 g | |
Mättat fett | 0,2 g | |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 7,8 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 85,3 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 36,6 g | |
Stärkelse | ||
Kostfiber | ||
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 0,01 mg | |
Salt | 0,027 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | - |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | - |
Fenylalanin | - |
Förvaring: I väl tillsluten originalförpackning i rumstemperatur, åtskilt från ljus, undvik kraftiga temperaturväxlingar
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer:
Veganer:
Kosher: