Frystorkat Hallonpulver
Frystorkat hallonpulver utan tillsats av färgämnen eller konserveringsmedel. Med PCB Creations koncept Pure emotion kan du färgsätta eller dekorera dina praliner, glasyrer, mousser, choklad, m.m. Smaken och färgen är bevarade av en specialiserad frystorkningsteknik. 100 g frystorkat pulver motsvarar ungefär 550 g frusna bär. < 0,1 mm. Använd max 121 g per kilo choklad (enligt EU-förordningen), för att få kalla dina skapelser för fruktchoklad.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 200 g
Förpackningstyp:
Nettovikt: 200 g
Bruttovikt: 267 g
Förpackningsvikt: 67 g
Förpackningsmaterial: Plast
Återvinnes som: Hårdplast
Längd: 90 mm
Höjd: 135 mm
Bredd: 90 mm
Volym: 1.094 liter
EAN nummer: 3614680450016
Frystorkat hallonpulver.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 1278 KJ 304 Kcal | |
Fett | 2,1 g | |
Mättat fett | 0,08 g | |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | 0 g | |
Laktos | ||
Protein | 9,2 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 34,2 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 34,2 g | |
Stärkelse | ||
Kostfiber | 33,3 g | |
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 0,01 mg | |
Salt | 0,03 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | - |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | - |
Fenylalanin | - |
Förvaring: I väl tillsluten originalförpackning i rumstemperatur, åtskilt från ljus, undvik kraftiga temperaturväxlingar
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer:
Veganer:
Kosher: