Vaniljsås
Vaniljsås med krämig konsistens och len smak, smaksatt med malda extraherade vaniljstänger. Du behöver endast tillsätta kallt vatten för att få den perfekta såsen. Passar utmärkt till en ljummen paj gjord på någon av våra läckra fruktfyllningar.
Grundrecept: ger ca 30 dl färdig vaniljsås: Fyll 2 liter kallt vatten (ca 20 °C) i en hög skål i en vispmaskin. Rör sakta ner påsens innehåll på lägsta hastighet (21 g pulver/1 dl vatten). Låt vila i 4 minuter. Maskinvispa på högsta hastighet i 4 minuter. Låt vaniljsåsen stå kallt några timmar innan servering. Såsen blir krämigare under tiden och kan spädas.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 650 g
Förpackningstyp:
Nettovikt: 650 g
Bruttovikt: 661 g
Förpackningsvikt: 11 g
Förpackningsmaterial: Metall,aluminium
Återvinnes som: Metall
Längd: 140 mm
Höjd: 193 mm
Bredd: 60 mm
Volym: 1.621 liter
EAN nummer: 04260081740622
HELMJÖLKSPULVER, socker, modifierad stärkelse, VASSLEPROTEIN, glukossirap, naturlig arom, stabiliseringsmedel (E407, E450), färgämne (betakaroten), salt, malda extraherade vaniljstänger.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 1847 KJ 435 Kcal | 453 KJ 107 Kcal |
Fett | 12 g | 2,9 ml |
Mättat fett | 7,9 g | 1,9 ml |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 17 g | 4,1 ml |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 64 g | 16 ml |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 49 g | 12 ml |
Stärkelse | ||
Kostfiber | ||
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 0,36 mg | 0,08 ml |
Salt | 0,9 g | 0,22 ml |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | + |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | + |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | + |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer: Nej
Veganer: Nej
Kosher: