Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Artnr: 45501

Vanilj Mousse

Vaniljmousse smaksatt med äkta vanilj från Madagaskar. Blanda bara påsens innehåll med kallt vatten, så får du snabbt och enkelt en fantastisk dessert som lätt kan smaksättas efter egna önskemål och idéer. God som den är, men passar även utmärkt att spritsa på tårta och i andra desserter! En påse ger ca 38-43 dl färdig mousse.
Förpackning: 600 g
Artnr: 45601

Citron Mousse

Frisk och något syrlig mousse gjord på citronjuice och rivet citronskal. Femtorps egna citronmousse håller mycket hög kvalitet och kan enkelt smaksättas och varieras. Desserten tillagas snabbt och lätt genom att blanda påsens innehåll med kallt vatten. En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46100

Ananas Mousse

Len och frisk mousse gjord av juice och fruktkött av ananas. Femtorps egna ananasmousse är av högsta kvalitet och kan enkelt varieras. Tillaga desserten snabbt och lätt genom att blanda påsens innehåll med kallt vatten. God på egen hand, men passar även utmärkt i bakverk och tårtfyllningar! En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46200

Wild Orange Mousse

Blodapelsinmousse med en frisk och något syrlig smak. Blanda endast påsens innehåll med kallt vatten, så har du en ljuvligt god dessert med smak av blodapelsin. Ät moussen som den är, eller använd i dina bakverk. En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46300

Lingon Mousse

Frisk och krämig lingonmousse med sötma och syrlighet i perfekt balans. Få snabbt och enkelt en läcker dessert som dessutom kan smaksättas och varieras efter egen fantasi. Allt du behöver göra är att blanda påsens innehåll med kallt vatten. En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46500

Culinaire Mousse

En neutral moussebas för egen smaksättning. Passar utmärkt till förrätter, desserter, aptitretare, bufféer, smörgåstårtor och sallader. Blanda med kall vätska t.ex puré, buljong eller smakpasta. En påse ger ca 45-50 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
-->
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.