Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Artnr: 45201

Choklad Mousse

Mörk chokladmousse med fyllig krämighet, gjord på riktig choklad. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 43-48 dl färdig mousse.
Förpackning: 750 g
Artnr: 45301

Vit Choklad Mousse

Mousse gjord på vit choklad med inslag av vanilj och honung. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 38-43 dl färdig mousse.
Förpackning: 600 g
Artnr: 45501

Vanilj Mousse

Mousse smaksatt med vanilj från Madagaskar. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 38-43 dl färdig mousse.
Förpackning: 600 g
Artnr: 45601

Citron Mousse

Frisk och lätt syrlig mousse gjord på juice och rivet citronskal. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 45701

Jordgubb Mousse

Mousse med härlig smak av jordgubb. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 600 g
Artnr: 45901

Tropical Fruits Mousse

Frisk och fräsch mousse med inslag av passionsfrukt, mango, banan, grapefrukt, apelsin, guave och ananas. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 34-39 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46100

Ananas Mousse

Len och frisk mousse gjord på fruktkött och juice av ananas. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46200

Wild Orange Mousse

Blodapelsinmousse med syrlig smak och mogen styrka. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46300

Lingon Mousse

Frisk och krämig mousse med både sötma och syrlighet i perfekt balans. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. Desserterna är snabba att tillaga och blandas endast med kallt vatten. En påse ger ca 36-41 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46500

Culinaire Mousse

En neutral moussebas för egen smaksättning. Passar utmärkt till förrätter, desserter, aptitretare, bufféer, smörgåstårtor och sallader. Blanda med kall vätska t.ex puré, buljong eller liknande. Femtorps egna mousser håller mycket hög kvalitet och kan med enkelhet smaksättas och varieras. En påse ger ca 45-50 dl färdig mousse.
Förpackning: 500 g
Artnr: 46600

Crème Caramel - Brylépudding

Crème Caramel/brylépudding med en fantastisk konsistens och välbalanserad vaniljsmak. En smakfull och klassisk dessert som endast tillagas med kokande vatten. Servera gärna tillsammans med vår karamellsås. En påse ger ca26 dl.
Förpackning: 600 g
Artnr: 48200

Vaniljsås/Vaniljvisp

Vaniljsås med krämig konsistens och len smak. Vaniljsåsen är smaksatt med riktig vaniljstång. Vaniljsås när den är som bäst. Tillagas endast med kallt vatten. Passar utmärkt till en ljummen paj gjord på någon av våra fruktfyllningar. En påse ger ca 40-53 dl.
Förpackning: 650 g
-->
Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.