Överföringsark Påskkyckling
Artnr: 54357
Förpackning: 350 g
Antal per förpackning: 25 ark
Överföringsark 39x28cm för choklad, med påskkycklingar.
Info: för överföringsark : Stryk ett lager av tempererat choklad på arket. Lägg in i kylskåp (4-6 °C) under minst 20 minuter, innan du lossnar arket. Tips: Lägg arket över chokladen vid slutet av överdragsmaskinen. Låt vila vid (17 °C) under minst 2 timmar.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 25 st
Förpackningstyp: Påse
Nettovikt: 350 g
Bruttovikt: 457 g
Förpackningsvikt: 107 g
Förpackningsmaterial: Kartong och plast
Återvinnes som: Kartong och mjukplast
Längd: 430 mm
Höjd: 5 mm
Bredd: 310 mm
Volym: 0.667 liter
EAN nummer: 8435010553574
Förpackning: 1 x 25 st
Förpackningstyp: Påse
Nettovikt: 350 g
Bruttovikt: 457 g
Förpackningsvikt: 107 g
Förpackningsmaterial: Kartong och plast
Återvinnes som: Kartong och mjukplast
Längd: 430 mm
Höjd: 5 mm
Bredd: 310 mm
Volym: 0.667 liter
EAN nummer: 8435010553574
Kakaosmör, vegetabiliskt olja och fett (palm delvis hydrerat), färgämnen (E101i, E153). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 3700 KJ 900 Kcal | |
Fett | 100 g | |
Mättat fett | 81 g | |
Enkelomättat fett | 18 g | |
Fleromättat fett | 0,9 g | |
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 0 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 0 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 0 g | |
Stärkelse | 0 g | |
Kostfiber | 0 g | |
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 0 mg | |
Salt | 0 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | ? |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | + |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer:
Veganer:
Kosher: