Vit Choklad W2 Pellets 28%
Vit choklad W2 från Callebaut, tillverkade av den finaste belgiska chokladen med 28% kakao. Chokladen har en välbalanserad krämig mjölksmak med toner av vanilj och karamell. Med bred användbarhet och kan med fördel användas till allt från pralintillverkning och desserter till bakverk och tårtor. Viskositet: 3 droppar. Fungerar fint att kombinera med sura, bittra och kryddiga smaker.
Temperering: Häll choklad i en plast- eller glasskål och sätt in i mikrovågsugnen. Smält chokladen vid en temperatur på 800-1000 W. Ta ut var 15-20 sekunder och rör om. Upprepa tills endast några små chokladbitar syns. Blanda chokladen väl tills alla bitar har smält. Låt svalna till 27 °C. Värm upp till 28-29 °C. Gör ett chokladprov: Doppa en knivspets i chokladen. Den ska sätta sig inom 3-5 minuter vid en temperatur på 20 °C.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 2,5 kg
Förpackningstyp:
Nettovikt: 2500 g
Bruttovikt: 2570 g
Förpackningsvikt: 70 g
Förpackningsmaterial: Plast
Återvinnes som: Mjukplast
Längd: 290 mm
Höjd: 310 mm
Bredd: 80 mm
Volym: 7.192 liter
EAN nummer: 05410522516777
Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER (MJÖLK), emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom. Minst 28% kakao. Cocoa Horizons certifierad.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 2379 KJ 569 Kcal | |
Fett | 35,8 g | |
Mättat fett | 21,6 g | |
Enkelomättat fett | 11,4 g | |
Fleromättat fett | 1,1 g | |
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 6 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 55,3 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 54,9 g | |
Stärkelse | 0 g | |
Kostfiber | 0 g | |
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 0,08 mg | |
Salt | 0,21 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | + |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | + |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | + |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 12-20 °C
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer: Ja
Veganer: Nej
Kosher: