Geleringspulver Pektin NHX Nr 58
Pektin NHW är ett geleringsmedel extraherat från citrusskal, kan värmas men inte kokas, kylstabil. Lämplig till glasyrer och mousse, oavsett om det är frukt, choklad eller neutralt med låg sockerhalt. Detta pektin är känsligt för kalcium.
Dosering: 0,8-2%. Blanda Pektin NHX med strösocker före tillsatts av vätskan för att undvika bildning av klumpar. Värm upp blandningen och rör regelbundet så att geleringsmedlet löser sig. Värm till minst 40 °C för fruktblandning, 60 °C för neutrala blandningar utan frukt och eller med låg sockerhalt. Häll blandningen över desserten eller kreationen som ska täckas och låt svalna så att gelén bildas.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 1 kg
Förpackningstyp:
Nettovikt: 1000 g
Bruttovikt: 1093 g
Förpackningsvikt: 93 g
Förpackningsmaterial: Plast och aluminium
Återvinnes som: Hårdplast och aluminium
Längd: 105 mm
Höjd: 203 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 2.238 liter
EAN nummer: 3614680606277
Geleringsmedel (pektin), dextros, surhetsreglerande medel (polyfosfat, kalciumcitrat).
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 955 KJ 230 Kcal | |
Fett | 1 g | |
Mättat fett | 1 g | |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 1 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 30 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 30 g | |
Stärkelse | ||
Kostfiber | ||
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 4 mg | |
Salt | 10 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | - |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | - |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer: Ja
Veganer: Ja
Kosher: Ja