Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Geleringspulver Iota Nr 11

Artnr: 96060631
Förpackning: 1000 g

Geleringspulver Iota är ett vegetabiliskt bindemedel med gelatinliknande egenskaper. Effekten kommer från karragenan som är en rödalg, vilket ger en gel med mjuk och elastisk konsistens och ett transparant utseende. Frysstabil. Lämplig till mejeriprodukter ex. pannacotta, crème brûlée och vispgrädde.

Dosering: 10 g/kg - 0,1-1%. Tillagning: Vispa ner pulvret i kall vätska och koka upp till 80 °C. Geléringen börjar när temperaturen är mellan 45-55°C. Låt svalna.

Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 1 kg
Förpackningstyp:
Nettovikt: 1000 g
Bruttovikt: 1093 g
Förpackningsvikt: 93 g
Förpackningsmaterial: Kartong och aluminium
Återvinnes som: Kartong och aluminium
Längd: 105 mm
Höjd: 203 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 2.238 liter
EAN nummer: 3614680606314

Geleringsmedel (karragenan E407).

Näringsvärde per100g100ml färdig vara
Energi561 KJ
140 Kcal
Fett0,1 g
Mättat fett0,05 g
Enkelomättat fett
Fleromättat fett
Animaliskt fett
Vegetabiliskt fett
Kolesterol
Laktos
Protein1 g
Animaliskt protein
Vegetabiliskt protein
Kolhydrater0 g
Monosackarider
Di-sackarider
Socker0 g
Stärkelse0 g
Kostfiber
Råfiber
Järn
Kalcium
Kalium
Natrium2,58 mg
Salt6,45 g
Laktos
Allergiinfo
Produkten innehåller+
Produkten innehåller inte -
Produkten kan innehålla spår av?
Informationen inte tillgänglig från leverantörn/a
Nötter/mandel-
Laktos-
Ägg-
Sojaprotein/Lecitin-
Gluten-
Majs-
Kakao-
Jordnötter-
Sesamfrön-
Aprikoskärnor-
Nötkött-
Fläskkött-
Kyckling-
Fisk-
Skaldjur-
Sulfit (E220 till E228) -
Koriander-
Selleri-
Morot-
Lupin-
Senap-
Socker-
Fenylalanin-

Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C

Kravmärkt:

Bakstabil:

Frysstabil:

Är lämplig för

Vegetarianer: Ja

Veganer: Ja

Kosher:

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.