Geleringspulver Iota Nr 11
Geleringspulver Iota är ett vegetabiliskt bindemedel med gelatinliknande egenskaper. Effekten kommer från karragenan som är en rödalg, vilket ger en gel med mjuk och elastisk konsistens och ett transparant utseende. Frysstabil. Lämplig till mejeriprodukter ex. pannacotta, crème brûlée och vispgrädde.
Dosering: 10 g/kg - 0,1-1%. Tillagning: Vispa ner pulvret i kall vätska och koka upp till 80 °C. Geléringen börjar när temperaturen är mellan 45-55°C. Låt svalna.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 1 kg
Förpackningstyp:
Nettovikt: 1000 g
Bruttovikt: 1093 g
Förpackningsvikt: 93 g
Förpackningsmaterial: Kartong och aluminium
Återvinnes som: Kartong och aluminium
Längd: 105 mm
Höjd: 203 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 2.238 liter
EAN nummer: 3614680606314
Geleringsmedel (karragenan E407).
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 561 KJ 140 Kcal | |
Fett | 0,1 g | |
Mättat fett | 0,05 g | |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 1 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 0 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 0 g | |
Stärkelse | 0 g | |
Kostfiber | ||
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 2,58 mg | |
Salt | 6,45 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | - |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | - |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer: Ja
Veganer: Ja
Kosher: