Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Geleringspulver Gellan gum Nr 07

Artnr: 96060635
Förpackning: 700 g

Gellan är ett geleringsmedel som produceras genom fermentering av mikroorganismen Sphingomonas elodea, som utvecklas naturligt på vattenväxter som kallas elodea. Gellan är värmetålig men inte frysstabil, har en fast skärbar och bakstabil konsistens. Löslig i vätskor med ett pH >4. Lämplig till att göra mjuka mousser, geléer, aladåb och marshmallows.

Dosering: 0,1-1%. Blanda Gellan i kall eller varm vätska med visp eller mixer. Koka upp blandningen för att aktivera gellans gelbildande egenskaper och applicera. Låt svalna så att gelén bildas.

Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 700 g
Förpackningstyp:
Nettovikt: 700 g
Bruttovikt: 793 g
Förpackningsvikt: 93 g
Förpackningsmaterial: Plast och aluminium
Återvinnes som: Hårdplast och aluminium
Längd: 105 mm
Höjd: 203 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 2.238 liter
EAN nummer: 3614680606352

Geleringsmedel (gellangummi).

Näringsvärde per100g100ml färdig vara
Energi704 KJ
168 Kcal
Fett0 g
Mättat fett0 g
Enkelomättat fett
Fleromättat fett
Animaliskt fett
Vegetabiliskt fett
Kolesterol
Laktos
Protein1 g
Animaliskt protein
Vegetabiliskt protein
Kolhydrater0 g
Monosackarider
Di-sackarider
Socker0 g
Stärkelse
Kostfiber
Råfiber
Järn
Kalcium
Kalium
Natrium0,47 mg
Salt1,19 g
Laktos
Allergiinfo
Produkten innehåller+
Produkten innehåller inte -
Produkten kan innehålla spår av?
Informationen inte tillgänglig från leverantörn/a
Nötter/mandel-
Laktos-
Ägg-
Sojaprotein/Lecitin-
Gluten-
Majs-
Kakao-
Jordnötter-
Sesamfrön-
Aprikoskärnor-
Nötkött-
Fläskkött-
Kyckling-
Fisk-
Skaldjur-
Sulfit (E220 till E228) -
Koriander-
Selleri-
Morot-
Lupin-
Senap-
Socker-
Fenylalanin-

Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C

Kravmärkt:

Bakstabil: Ja

Frysstabil:

Är lämplig för

Vegetarianer: Ja

Veganer: Ja

Kosher: Ja

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.