Geleringspulver Agar-agar Nr 29
Agar-agar är ett naturligt vegetabiliskt gelningsmedel från rödalger. Ger vattenlösliga vätskor en fast gelékonsistens, kan värmas men inte frysas. Ej lösbar i alkohol. Använd som gelé till fruktberedningar, desserter och marmeladkonfekt. Veganskt.
Dosering: 0,5-2%. Blanda Agar-agar i kallt vätska. För att underlätta lösningen tillsätt en liten mängd socker ifrån receptet. Koka upp i minst 1 minut för att säkerställa optimal hydrering och homogen gelning. Häll den varma vätskan i formen och låt svalna. Gelébildningen i pulvret är beroende av syrahalten i ingredienserna, ju högre syrahalt, desto mer agar-agar behövs tillsättas.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 700 g
Förpackningstyp:
Nettovikt: 700 g
Bruttovikt: 793 g
Förpackningsvikt: 93 g
Förpackningsmaterial: Plast och aluminium
Återvinnes som: Hårdplast och aluminium
Längd: 105 mm
Höjd: 203 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 2.238 liter
EAN nummer: 3614680606437
Geleringsmedel (agar-agar).
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 720 KJ 172 Kcal | |
Fett | 0,1 g | |
Mättat fett | 0,1 g | |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 0,1 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 0,4 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 0,4 g | |
Stärkelse | ||
Kostfiber | ||
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 1 mg | |
Salt | 2,5 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | - |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | - |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C
Kravmärkt:
Bakstabil: Ja
Frysstabil: Nej
Är lämplig för
Vegetarianer: Ja
Veganer: Ja
Kosher: Ja