Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Gelatinpulver P Nr 40

Artnr: 96060648
Förpackning: 1000 g

Gelatin från gris med Bloomstyrka 200 (gold), gelefierar utan kokning. Lämplig för konfektyr (marshmallows, gelégodis), glass, gelé, mousse och alkoholtextur. Var försiktig, gelatin är känsligt för hydrolys av proteasenzymer (kiwi, ananas, papaya, persika, mango, guava, fikon och ingefära).

Dosering: 0,3-10%. Blanda gelatin P i 5 till 10 gånger sin vikt i vatten (45-50 °C), låt stå i minst 1 timme. Koka upp vätskan som ska geléas, utan gelatin P, blanda väl. Tillsätt sedan gelatin P blandningen i vätskan och mixa till homogen blandning. Häll blandningen i en önskad form och låt svalna i kylskåp.

Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 1 kg
Förpackningstyp:
Nettovikt: 1000 g
Bruttovikt: 1093 g
Förpackningsvikt: 93 g
Förpackningsmaterial: Plast och aluminium
Återvinnes som: Hårdplast och aluminium
Längd: 105 mm
Höjd: 203 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 2.238 liter
EAN nummer: 3614680606482

Animaliskt gelatin av gris.

Näringsvärde per100g100ml färdig vara
Energi1496 KJ
352 Kcal
Fett0 g
Mättat fett0 g
Enkelomättat fett
Fleromättat fett
Animaliskt fett
Vegetabiliskt fett
Kolesterol
Laktos
Protein88 g
Animaliskt protein
Vegetabiliskt protein
Kolhydrater0 g
Monosackarider
Di-sackarider
Socker0 g
Stärkelse
Kostfiber
Råfiber
Järn
Kalcium
Kalium
Natrium0,02 mg
Salt0,05 g
Laktos
Allergiinfo
Produkten innehåller+
Produkten innehåller inte -
Produkten kan innehålla spår av?
Informationen inte tillgänglig från leverantörn/a
Nötter/mandel-
Laktos-
Ägg-
Sojaprotein/Lecitin-
Gluten-
Majs-
Kakao-
Jordnötter-
Sesamfrön-
Aprikoskärnor-
Nötkött-
Fläskkött-
Kyckling-
Fisk-
Skaldjur-
Sulfit (E220 till E228) -
Koriander-
Selleri-
Morot-
Lupin-
Senap-
Socker-
Fenylalanin-

Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C

Kravmärkt:

Bakstabil:

Frysstabil: Ja

Är lämplig för

Vegetarianer: Nej

Veganer: Nej

Kosher: Nej

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.