Geleringspulver Methyl-gel
Geleringspulver Metyl-gel, metylcellulosa, använd för att återskapa kött och grönsaksrätter. Metyl-gel är en fiber från växtcellulosa, ett kallt förtjockningsmedel som blir ett geleringsmedel under tillagningen. Denna unika temperaturrelaterade egenskap gör dess sluttextur unik.
Dosering: ca 0,5 - 3%. Lös upp metylgelen i mycket kallt vatten med en handvisp. Rekommenderas eftersom metylgel har en stabiliserande effekt på luftbubblorna som bildas och det blir därför svårare att släppa dem om du använder mixer. Låt stå i minst 30 minuter till en timme, vispa om regelbundet för att möjliggöra optimal hydrering. För att få en gel, värm upp till mer än 70 °C.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 400 g
Förpackningstyp:
Nettovikt: 400 g
Bruttovikt: 493 g
Förpackningsvikt: 93 g
Förpackningsmaterial: Kartong och aluminium
Återvinnes som: Kartong och aluminium
Längd: 105 mm
Höjd: 203 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 2.238 liter
EAN nummer: 3614680606239
Förtjockningsmedel (metylcellulosa E461), salt.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 0 KJ 0 Kcal | |
Fett | 0 g | |
Mättat fett | 0 g | |
Enkelomättat fett | ||
Fleromättat fett | ||
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 0 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 96,75 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 0 g | |
Stärkelse | 0 g | |
Kostfiber | ||
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 0,4 mg | |
Salt | 1 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | - |
Ägg | - |
Sojaprotein/Lecitin | - |
Gluten | - |
Majs | - |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | - |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C
Kravmärkt:
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer:
Veganer:
Kosher: Ja